björn gustafsson - the king



Lyssna och njut! Sjukt bra melodifestival.. det var 2008. *sakna*

lokalvårdare

hehehe.. vilken intressant rubrik sig? haha.. fann inget bättre så som att jag ska faktiskt få "äran" att städa hela villan idag. En lokalvårdare för några timmar,,, wiiie.. nu skriker ni av glädje sig? Knappast jag dock, men vill va lite snäll när jag fortfarande bor hemma. men får som en slags belöning sen.. ..

.... lite partaj ikväll med cissi, kent, gustav och en tjejkompis till gustav också! : )  Hon är supernice.. och överraskningsvis.. (bara jag som vet + ni då).. haha.. så blir de SINGSTARSKVÄLL!!!!!! fan va skoj! Det ser jag verkligen fram emot.. det var länge sen nu och det kan aldrig bli försent att få sjunga igen. Sedan ska jag också ta med mig lite spel ifall folk är sugna på det!

men dags att börja med städning så jag blir klar innan 15.00 . Ska va där med gustav då , hos cissi och vi ska laga mat ihop och ha de nice!

Hoppas alla ni som läser för en underbar fredag ; )

kram o hej!

kryheten börjar visas

Nu börjar det känns som att man börjar bli frisk.
Åh va skönt det känns. Inte lika tung hosta men ändå lite snuvig, men det kan man ändå ta. Halsonten är nästan borta och kan leva som en pigg och gla sprutt som jag är. Det känns jättebra!

Idag lyckades jag ta mig till skolan. Jag trodde inte först att jag skulle klara av den värmen som faktiskt blir när man är 40-50 pers i ett liten föreläsningsal.. men det funkade galant. Lite jobbig snuvan va kanske.. men lite får man tåla också.. allt kan man inte klaga på. Dagens föreläsning handla om stress o hälsa. Mycket intressant.. sedan var de också kul att träffa studiekompisarna igen, finns alltid nått man skrattar och pratar om.. så de va kul!!

Idag blev det en hektisk dag som jag inte trodde till en början.
Va i skolan.. sedan hem fort för att skjutsa mor min till jobbet. Efter det fick en spontan känsla av att höra av mig till Anna-Sara för att se vad hon hade för sig. Kom dit.. bjuden på kaffe och en trevlig pratstund blev de! Skittrevligt=) Tack för en trevlig eftermiddag. Iväg sen.. förbi mcdonka.. lite hamburgare i magen behövdes! heem.. vila lite.. sedan iväg för att hämta papsen som kom från norge.. och sedan hämta mamsen på jobbet! Uhhh.. stressigt värre va de. Det kanske va negativ eller positiv stress? hmm.. bara jag kan känna de kanske.. påverkas ju inte under en långvarig period direkt.. hehe...

Dags för sova.. keep in tight folks!. puss. hej. 

Många händelser på samma dag!

Idag har det nog varit en av dem speciella dagarna på länge.
Jag vaknade till att jag inte kunde sova mer pga förkyldningen som tar döden på mig. Näsan igenproppad med snor och halsen värkte - vilken j*vla smärta. (ursäkta ordval) Men det kändes otroligt jobbigt. Det som lättnade var ju ändå att det är bokrea idag och att man fick åka ned och sluka i sig böcker och shoppa loss. Sedan lättnade hjärtat också för att idag är det fettisdagen- Ännu mera trevligt, tyckte jag. Och inte nog med det - även kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel kom ut i ett pressmeddelande att de nu är förlovade. Wow, skoj för dem.

Tillbaka från imorse.
Jag vaknade som sagt och drog på mig kläder och var laddad inför bokrean. Jag var i "full activite" och jag hoppades på att det skulle finns mycket olika varianter av böcker att slunga sig igenom. Men påväg dit kände jag direkt en viss ångest, när jag satte mig på bussen - Fan, jag vet inte om jag pallar detta. Det hela ligger till så att jag kände en värmande hetta i bussen och kände direkt att min förkyldningen gick igång på detta. Hostattacker, näsan täpper igen och bröstkorgen börjar svida lite grann.. nää fy.. jag vill inte detta. Men väl nere på stan - ut ur bussen - vilken räddning! jag klarade de.. och fick friskluft till slut. Jag lyckades att kunna gå till akademibokhandeln, bokia och Åhlens för att kolla efter böcker. En viss besvikelse fick jag när det inte fanns så mycket böcker att välja emellan.. mest deckare, barnböcker och matböcker.. nja.. inte för mig. Det blev tyvärr inte så många så det fick duga med dessa - men det är inte fy skam detta.. bra spontana böcker.



Uppifrån och ned.
"Den bortlämnade flickan" av Kathy Harrison
"Fånge i Teheran" av Marina Nemat
"Drömmar A-Ö" av Maria Ulaner
"Kicki & Lasse" av Peter Kihlgård

Jag kommer säkert dra dit någon mer dag nu när jag känner mig mer friskare och kryare för att kolla lite mer. Hoppas på att böckerna är bra för de priset jag fick för dem.


Sedan idag så blev det stora nyheten för svenska folket - Kronprinssesans och hennes daniel = avslöjande av en förlovning! ..
Va mysit! Grattis till er..


Sist med inte minst.
Dagen som infaller en gång / år, nämligen fettisdagen. Klart att den ska firas lite grann. Och vad firar man den med?
Jo, semlan. Vilken god bakelse. Jag gillar den väldigt starkt. Fick visserligen äta den ikväll men den satt perfekt i magen. myyyys.



Den bilden får avsluta inlägget.. Hoppas att ni har haft en underbar dag som jag har haft. Den var har helt okej.. även fast dagen inte började som man hade tänkt sig.
ciao.


Bokrea imorgon!

Ja snart är det bokrea och vad jag har längtat!! : ) Imorgon ska jag ta mig en titt på olika bokställen istan för att kolla upp just de böcker som jag är ute efter !!! Hoppas att det blir en bra bokrea. Det är alltid kul att se ifall man finner bra böcker som man kan läsa under året.
Jag har några böcker som jag vill ha ex. Drömmar A-Ö, Mig äger ingen, social intelligens .. mfl.
Sedan om man får dem man vill ha.. det är ju inte säkert.. men får hoppas! Annars kanske de finns litteratur som man inte har tänkt sig och som också finns då :)
Inatt börjar ju bokrean, men för en annan så funkar ju inte de att gå dit..
Hade jag mått bättre så hade jag kilat in till stan.
Jag ska göra ett försök att åka in på morgonen för att inhandla mina böcker.

Denna bok säger dem ska vara skitbra! Jag kommer nog köpa den oavsett om det är rea på den eller ej!! ; ) Nyfiken på handlingen, gå in på bokias hemsida.

Idag ska jag väl annars ta det lugnt. Denna förkyldning var något så grymt stark så jag känner mig jättesvag och kraftlös i kroppen. Har en viss trävhet och svullnad i halsen så fort ja hostar så hugger de i hela strupröret. Usch.. vill inte va sjuk.. vill va frisk o kry.

Det var som nyss när jag snackade med älsklingen i tele. Då börjar jag helt plötsligt att gråta. .. fan va jobbig.. jag saknar honom nu faktiskt.. önskar han kunde vara här och ta hand om mig. Men samtidigt är det ju bra att han inte är här för då blir ju han också sjuk.. snoos.. saknar dig något så fruktstansvärt,,.. hoppas jag blir kry snart så vi kan ses.

Sedan hade jag också velat träffa carro och spela lite badminton, men självklart ska man bli sjuk.
Vi får ta det när jag blir frisk.

nää.. liggdags.. ryggen värker.. puss. 

sjukis ...

fy farao för denna sjukhet. Jag började känna av min halsont igår när jag va på stan. Jag tänkte att det var som en vanlig halsont.. men icke sa nicke.. de märkte jag inatt.. dödssjuk, svettningar, fryser.. ja allt på en och samma gång.. Heshet, och pulserande, skärande känsla när man sväljer.. faan.
Jag gillar verkligen inte att vara sjuk.
Har klarat mig väldigt länge.. det var senaste i höstas som jag va sjuk. Känns super men ändå. Nu känns de gööör trist och värdelöst.. Jag som hade viljat träffa min älskling idag eftersom jag inte har sett honom sen i torsdag.. får vi inte ses än på ett tag.. :/ jaja.. så kan de gå.

Fick träffa cissi igår och det var kul. Vi kollade på 2 filmer och käka chips/godis och drack saft! Sedan blev de allt lite spelande så som skip boo och vanligt kortspelslekar! :) en trevlig kväll.. :)

nä nu får jag dra mig till affären och apoteket.. måste verkligen ha något för min haaals.. och näsan rinner som aldrig förr.. blää!!.. jag känner mig febrig också.. får ta tempen sen.. uhh..

jaja.. ha de bra.. ska försöka vila möe nu så jag blir frisk. kram

 

fynden : )

               
JC - 199:-                                                                                 Axelsson - REA 150:- , förut 349!
                                                                                                                         ETT KAP
!

Mycket nöjd med mina 2 inköp. Jag fann ingen väska som föll mig på läppen. Jag får helt enkelt vänta! Det kommer väl in mer nu i vår. Kanske finns något då som passar. Som ni märker så blir det oftast svarta kläder för min del.. jag gillar svart och det blir stilrent med det.

Ikväll kommer cissi hit och det blir filmkväll/spelkväll. Det märks vad vi känner för. Det jag inte känner för är melodifestivalen men det är vi två nog väldigt överrens om. Hehe. Väntar till sista deltävling innan den stora finalen i Ryssland. (om de va ryssland som vann.. förra året?.. jag tror de).. men när det är då i alla fall.

nu är det dags för mat.. för snart kommer cissi.
tjaaaao.. och ha en trevlig lördagskväll.

Shopping på schemat

Som ni ser har jag lyckats.. eller gjort en förändring här på bloggen! Jag har ändrat bakgrunden.. men jag är inte riktigt nöjd än.. men det får duga så länge! Jag vill ha en bakgrund som faller mig på läppen, men det är svårt.. för det finns så mycket fina bakgrunder att välja emellan!

Efter kraschen med datorn som va för några veckor sedan, så jag har inte orkat lägga in mina dokument eller musik på datorn än. Jag har liksom inte haft någon lust. Men där i USB-minnet så har jag många fina bakgrunder som man skulle kunna använda sig av .. måste bara orka lägga in allt.. för det är ett jobb på nån timme.. finns ju andra roliga saker menar ja.

Som ni då fattar så har jag ingen musik,(som jag nämnde nyss) och då har jag börjat med att använda mig av youtube. Där finns mycket musik där som man hade totalt glömt bort. Som här om dagen när 5ive kom upp. Skit va jag skratta och va fula dem va. Jag och carro tyckte dem var sååå snygga och sååå bra!.. knappast nu kanske. Men nu som jag lyssnar på är Maxx - Getaway. Fy va bra det var förr.. och jag tycker de är lika skönt nu att lyssna på!  Det går liksom hem hos många .. det är i alla fall vad jag har hört när man är på fest och hos kompisar .. och det är ju skitbra :)

Idag ska jag till stan med kära mor och titta lite. Jag är sugen på en ny skolväska.. men det är svårt att finna nån som är riktigt fin till ett billigt pris. Åhlens hade ganska många att välja emellan men också Accent. Men det är ju som sagt priserna som är lite väl höga. Pengaintaget är ju inte så stort när man är student.. och man ska ju klara sig att leva också. Får se ifall jag finner nån. Sedan ska jag väl även peka ut vad jag vill ha i födelsedagspresent. Fyller ju år snart..
Såå.. får se om de blir nån fest.. de vore skoj.. kanske tar igen de i arvika eller i strömstad.. who knows! ..

Nä dags för att göra iordning mig för trippen till centrum,.
Tja o ha en bra dag.

Musik - radion.

Låt för dagen.. inte en ny men ändå bra !! Lyssna o njut!


kaffe i massor

Det har jag börjat tänka på mer och mer. Så fort jag inte får i mitt kaffe .. i min "lilla" kropp så skriker mitt kära lilla huvud efterlängtat KOFFEIN VILL JAG HA! Det har jag börjat nu denna månad när jag suttit i skolbänken på en föreläsning där huvudet vill sprängaaaas i tusen bitar!. jag fattart inte. Det är ju ett klart tecken på beroende.. mee.. jag vill inte ha det. Men samtidigt är det så himlans gott med kaffe.. men huvudvärken vill man ju inte ha : (

Det är mycket nu ... speciellt i skolan och så känner man pressen snart på att SNART ÄR DET TENTA DAGS!.... grr.. jag gruvar mig för den. Visst, det är intressant och skoj men tentor är ICKE skojiga. Jag får hoppas innerligt att det går vägen. De ska väl gå lätt ifall man tycker de är skoj. *håller tummarna som sagt*

Sedan är de så möe skoj man vill göra nu för tiden.
Jag vill åka och besöka en kompis i arvika och en i Strömstad. Båda hade jag tänkt att besöka nu inom snarast. Sedan vill jag ha lite fest o skoj med kompisarna.. men också spelkvällar, för det är de för lite av.
Oj , jag vill så mycke, men tiden hinner ju tyvärr inte allt.
Som nu i helgen har jag verkligen inget att göra.. då skulle de passa bra med en spelkväll..
Någon som vill..??
Säg bara till så blir det skiiit bra! Annars får jag väl "hänga" hemma då.

Usch vilka ungdomsord jag använder.
Det var lite som de frågade på föreläsningen igår - Utvecklingspsykologi: Känner du dig som att du är vuxen nu?
Jag tänkte direkt: nää.. och vill inte va nu heller. Fast man är ju vuxen och tar ansvar för studier, och hemmasaker. Så lite vuxen är man. Även fast det skulle vara skitkul att få vara barn igen.
fan alltså, ibland längtar jag tillbaka till den tiden....Då hade man inte någon alls som helst beskymmer eller ansvar för fem öre. Man kunde bara gå ut till hallen, sätta på sig skorna och springa ut till lekparken där alla andra barn va.. eller springa hem till min bästa vän carro som inte bodde så långt ifrån mig. Gu vilken rolig tid då man kunde få vara barn. Jag tänker ibland på dem som inte hade en bra uppväxt, var tvungen att bli vuxen vid en ung ålder. Det är sjukt att just dem barnen inte fick en bra uppväxt och att få just vara barn.  Det är superviktigt att få leka och ha skoj.. för sedan när man blir vuxen, så får man inte leka på det sättet längre. Du leker man på ett "vuxetvis sätt". Den enda gången man får leka som barn, är ju när man umgås eller arbetar med barn,  som typ på en förskola. Då är de ju jättekul att få leka alla dessa lekar man själv lekte: Dunken, kom under hökens vingar, Röda lyktan, fyra hörn, katt och råtta, kacken, kurra gömma, gömma nyckel och många fler.

Nu får ni inte tro att jag längtar efter barn.. det gör jag inte för tillfället.. men att få leka med barn.. eller framför allt arbeta med barn.. de längtar jag till!!

Ciaaao.


Äntligen.

Nu har det löst sig också. Shit vad man har fått krånglat för att få pengar tillbaka. Hade beställt en film i december, avboka den i början av feb och fick pengarna tillbaka nu typ. Vilket krångel. men men.. skönt att det är ur världen.
Efter detta "misstag" så känns det väldigt skeptiskt till att köpa grejer på internet.. uhh.. trist..

Idag blir det att göra iordning sig typ.. käka lite lunch för att sedan dra iväg på en eftermiddags lektion i skolan.
Kul med lektion men samtidigt trist att det ska behöva vara på em. Meen.. det får väl gå an. Alltid skoj att träffa pluggkamraterna för en chat och dricka kaffe!

Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Någon som har något förslag?

jaja, tjao.


Ansas skidfärd

Idag har det varit en otrolig härlig dag. Det var väl typ idag som solen va nere.. det var ju synd.. men det behöver inte göra allt. Jag fick mig en spontan känsla idag att få åka längdskidor. Jag tog på mig grejerna och drog iväg. En kul lite tripp, men det var samtidigt ganska så tufft i vissa backar.. men det fick gå. Är man envis som man är.. så funkar allt.

Jag blir trött på mina ringar.. mina fina ringar som jag har som är gjorda av sten. Nu har den andra gått sönder också. Den första gick sönder i fredags.. och nu den andra :( blää.. får gå iväg och köpa fler.. de var ju inte så dyra. haha..

Annars bara tagit det lugnt idag.
Skrivit lite anteckningar.
Slappat.. och vart iväg och storhandlat med mamsi.


                          


      

      
En skiddag för mig själv i det vackra vinterlandetskapet!!!




 

!"smaskens"!

Det skulle kunna beskriva - kvällen igår med ordet "smaskens".
Alla hjärtans dag var en jättebra dag för både mig och G. Det började väl mer eller mindre med att köpa käket vi skulle ha. Ned till bergvik och inhandla köttet samt grejerna till den hemma gjorda potatisgratängen! :) "smaskens"

Sedan drog jag och G hem till mig för att jag skulle överraska min kära mor med en bukett tulpaner på dagen! Vilket leende och lycka jag fick se i min mors ögon! det var härligt att se!!! Kul när alla blir glada! Vi va hemma en stund och slappnade av.. G var väldigt bakfull så jag förstod att han ville ta det lugnt en stund. Även jag fick en liten ros av G... så söt! <3

Efter det så drog vi hem till pojken och där var det dags för att göra fint för oss på denna speciella dag.. som egentligen är överskattad men samtidigt ändå lite söt för att göra något alldeles speciellt så. Maten vi tillagad blev asgood! Mättna och belåtna.. satt vi säkert i 2 timmar och bara pratade, och pratade om allt mellan himmel o jord. Superskönt och skoj va det! Min pojke är ju bara för goooo!! Jag älskar honom så fruktansvärt mycke så jag kan nästan bli rädd av mig själv att det finns så mycket känslor inom en individ! Men skönt är det att vara kär och lycklig !!!! Det känns bara föör rätt och bra!
Om jag ska vara ärlig så har jag svårt att kunna prata om känslor.. och också beskriva.. men ni som vet.. och känner mig.. förstår hur det är och det är inte alltid helt enkelt att förklara hur EXAKT man känner för personer.

Men med G känns bara allt så rätt. Jag har aldrig haft sådana här känslor för någon annan manlig individ. Det är så bra!

Dags åter igen av berättandet om går dagen. Jag kände att jag gled iväg lite. I alla fall. Jag och G hade bestämt oss tidigt på kvällen att göra det som G kom med förslag på. Nämligen gå till replokalen där G´s pappa skulle spela för kvällen. Jag bangade direkt inte!! Jättekul att få live-musik och se äldre damer/kärringar och Gubbar dansa runt och va allmänt fulla!! Sedan var ju alkoholen gratis för oss båda.. så det blev rätt farligt som sagt.
Men skoj va kvällen.. och bandet som spelade.. superbra.. riktiga bra coverslåtar! En minnesfull kväll! <3

Idag har jag inte vart fööör pigg.. allmänt knas i hela kroppen! Tur att man vakna upp med en snyggis till pojkvän som va gullig och serverade kaffe, glass som efterrätt efter frukosten!! myyyyys <3 Helt enkelt Smaskens.

jaja.. en bra alla hjärtans dag blev det.. jag är jättenöjd,. Hoppas ni också fick en bra dag tillsammans med nära/kära! Puss o hej.  

Alla <3 dag

Idag är det en dag då affärerna ska gå med vinst. En annan påverkas inte på det sättet. Mest för att det är en gullig dag då man kan spendera med sin älskling <3

Senare i eftermiddag ska jag och G handla mat för kvällen - huvudrätt + efterrätt! Myyys.. Det vi vet är att deblir potatisgratäng, men köttet märks vad de blir & efterrätt märks de med. haha. Gött med lite spontant också!

Börjar bli hungrig när jag pratar om mat. Måste få i mig lite yoghurt och en smörgås. Måste göra mig iordning idag, så där extra fin .... kan ni tänka er.. jag ska ha klänning idag!!!! det händer inte allt för ofta. Fann en i veckan.. skitmyys!

Jaja, dags för maaat.. hungern svider..

Ha en bra alla <3 dag!!!

puss.

BMB kväll med star boys.

Kommentar för kvällen ifrån underhållningen:
"Och nu får vi presentera.. det ursvenska och värmländska bandet star boys, som är i jämnförelse med engelska popbandet village people!"

Vilken rolig kväll måtte ja säga. Det var riktig trevlig kväll med mat, underhållning och trevligt sällskap. Maten var kanske en aning stark men det hade det inte möjligtvis gjort med flit?! KLART de hade. Dåligt med platser till alla också. Vi satt vid fönstrerna och såg star boys perfekt. Vilka underhållande snubbar. Jag dog av skratt ibland. Vilken humor de hade.. verkligen träffade rätt rakt in i hjärtat på en.
Sällskapet jag va med var också nice. Cissi fick med sig K och C .. vilket var jättekul. Sedan efter cissi o K gick hem.. så stannade jag och C kvar och fortsätte prata och kolla på underhållningen. Under pausen träffade jag och mina klasskompisar en annan i klassen. Vilket sammanträffande! Och inte nog med det,  helt plötsligt börjar han gräva i fickan och tar upp en kortlek och börjar trolla för oss. HUR cooolt som helst. Aldrig sett något liknande. Det var något man såg att han hade tränat MYCKET på. Kul var det.. kom som en överraskning!

Annars i slutet av kvällen blir det lite upp och ned faktiskt. Inget jag vill gå in på här kanske.. mest knas blev det.

Just nu .. när jag tittar på klockan så har jag vart hemma i över 1 timme nu. Skönt att va hemma i god tid. Man har inte det behovet längre att vara ute sent till 3-4 tiden på natten längre. Jag tycker det är skönt att komma hem så man får lägga sig i tid.. det är ju ändå en dag imöra! En mycket speciell dag imorgon faktiskt..

Kanske ska lyssna på mina kloka ord och dra mig till sängs. Läsa lite harry potter och se hur det går för honom. Det har ju faktiskt gått några dagar utan att jag läst ur boken. Så det är väl dags.. hoppas att jag kan somna.. 
Nattis.. o hej,.

Jag längtar tills imorgon , för jag älskar dig min snos <3


Fredag hela veckan

Så skulle det lätt kunna vara .. eller jag vill att det skulle vara så. HAHAHA. Men nu är det inte så.
Men IDAG ÄR DET FREDAG! myys. idag "firar" jag o älsklingen 1år + 1år och 11 månader. Inget att fira direkt. Vi ska inte ses idag.. vi träffas imöra istället när vi firar alla hjärtans dag! Då blir de suuupermys.. först middag o mys! Sedan kom G på värsta mysiga saken som vi ska göra imöra! :) Gööör söt. Du är för go! Sedan blir de mys framför teven! Perfekta kväll kommer de att bli.

Idag när det är fredag så blir det att jag o cissi + 2 klasskompisar med deras vänner.. ska på after work ikväll och kolla på starboys.. ! hahha.. inte världens bästa band men kul att ta en öl eller två o käka god mat!. Så det blir idag de.

Förut i förmiddags var jag till tandläkaren. ååååh. va störande dem är. Hela tiden gnatar och gnäller som aldrig förr. Du får inte gör de... du får inte göra så... SÅ MÅSTE DU GÖRa.. blä blä blä.. mest less när jag gick där ifrån.. det enda som var positivt var att kontraktet blev billigare än vad jag trodde.. skönt de.. för så möe pengar har man inte nu.

Nä dags för ombyt. Ska strax iväg. Ha en gooo och härlig fredag! för de ska jag ha!
Puss hej.

plugg today ?

Idag vaknade jag upp till en strålande idag. En perfekt dag för att få lite ljusare i tillvaron. Solen var framme och det kändes underbart. Åkte iväg till skolan och hade en lektion om språk, inlärning och intelligens. Mycket intressant och en bra föreläsare. Det tycker jag gör väldigt mycket för att gilla ett ämne. Jag tycker att psykologikursen har varit jättebra hittills. Har också fått kontakt med nya människor och bara det gör mycket att träffa nytt folk och prata om annat. Det känns helt enkelt suverränt.

Efter skolan drog jag till bibblan och sätte mig där och plugga lite. Det blev inte så värst mycket eftersom Elin och Robin blev med. Vi satt mest och prata om allt annat.. skolan, kärlek, mm. Mycket roligare! Blev även då medbjuden att följa med till afterworken på BMB imorgon vilket jag inte tackade nej till. Det ska bli skoj att få träffa dem i ett helt annat sammanhang. Det är kul som sagt att lära känna nya människor. När jag kom hem förut så ringde jag cissi o hörde om hon skulle med.
Jag har inte varit på afterworken på BMB och jag har hört att den skulle vara bra. Jag måste helt enkelt bara testa, och få skapa mig en egen uppfattning.

Annars idag blir det nog inget mer än lite teve tittande samt en titt i mina anteckningar från dagens lektion. Jag skriver rätt så slarvigt så det är nog bra att kolla igenom så att man inte får en chock i mars när ja ska börja klotta i anteckningarna till tentan.

Som ni ser har jag pillat lite med bloggen. Det var kul att lära sig o pilla lite. Jag kommer snart säger igen "göra-om-mig-blogg" någondag. Jag tröttnar rätt så snabbt på saker och ting. Börjde iofs plugga också i böckerna men orka? kanske skriva klart uppgift 2 ... det behöver mest bara skrivas in i datorn o skriva ut papprena. hmm.. det märks..

Nä dags för matlagning.. idag blir det fisk o potatis. hmm.. finns godare sig. puss å ciao. 

Lista!

Jag har:
( ) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
(x) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
( ) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(x) vaknat upp och inte kommit ihåg vad jag gjorde kvällen innan


Hej o hå för något nytt i år.

Dags för nytt, fräscht och annorlunda sida.. wiie.
Det var dags helt enkelt att ta något nytt för denna gång.

Imorgon drar jag, cissi och carro till boda borg i karlskoga för en lite wild and crazy dag i många roliga rum =)
Hela veckan har man gått runt och väntat och längtat för denna dag ska infalla.
Det ska bi skoj!l

haha.. annars är allt som vanligt. Skolan går det bra med och kärleken också. Det känns väldigt bra m man får säga så.

dags för lite mer pillande med denna blogg.. puss o tjao!

RSS 2.0