snart slut på år 2009

Jag kan inte fatta det. Jag kan inte förstå, vart har året 2009 har tagit vägen?
Det är som att jag prata med brorsan och hans vän häromkvällen, när vi minns när vi va små.. allting som hände och skedde och va kul man hade då..., och så tittar man nu... jag 24 år gammal och tänker: Va fan hände mellan åren från när man va 10 år tills nu snart 25 bast.? Det är något jag inte kan förstå, utan bara ha rusat iväg.. och så står man här nu.. singel och lärarexamen och tänker på tiden för många många år sedan.
Herregud..
Jag hinner verkligen inte med.
men jag är inte deppig för det. :)
Det ska bli skoj också med ett nytt år och nya äventyr. Jag hoppas på att få jobb och börja förverkliga min dröm. Sedan skulle jag gärna också vilja finna Mr Right. Men inget man kan direkt styra över. Man får ta det som det kommer. =) Men jag menar på det.. tiden bara rusar iväg och så står man i smeten och hinner inte en blunda för att allting bara rusar.

jisses.. men snart är det i alla fall slut på ett år av kaos och trevligheter och början på ett nytt & fräscht år :) För det hoppas jag på. Jag har väl som mål att bli nyttigare av mig.

Jag ska försöka hålla det!
Jag hoppas!

Kommer du ge nyårslöften i år?



god fortsättning!

Juldagen i all ära. Nu sitter jag och myser med ett härligt ergonomisk tangentbord som är hur skön som helst att skriva med. TACK! suuuuper.. nu kommer jag garanterat vilja sitta vid datorn mer. Wiiiiiiiih!

Åh, det var en riktig stillsam och fin julafton igår.
Få presenter fick ja, tur var väl de. Jag är ingen direkt materialist, även fast det lät som de på övre raden jag skrev. Men mitt gamla tangentbord är sönder, så de kom rätt med ett nytt!!!
Annars fick jag lite småprylar som de brukar bli=)

Men den finaste klappen som hela familjen fick va att brorsan hade sätt ihop en film från alla semestrar vi har gjort genom åren!! sååå otrolig fiiint gjort. Jag va så rörd igår!! tack för det brorsan. Världens bästa julklapp!!! <3

superbra dag!
såå glad att få vara med brorsan nu. Så sällan vi ses., =)
Men vi ses i januari igen.. och då ska jag titta runt i stan och kanske få chansen att spela lite Wii och träffa flickvännens hund :) iiihh=) Blir såå bra!

Nä nu ska jag vara social igen.
Ha en superbra jul=)

JULKRAMAR!

jul i varje stôg!

Nu är det inte långt kvar tills julen står innanför dörren. Nu direkt finns inte så mycket julkänslor.. men snart så kommer väl även det. Jag minns som barn när man en vecka innan baaara vänta och vänta på att det skulle vara julafton då alla släktingar kom och den goda maten :) Sedan att få öppna julklappar var höjdpunkten på hela kvällen.

ååh, jag minns det som det vore igår.
Riktigt så är de inte nu.
Nu är man glad och nöjd för att alla nära & kära är tillsammans.

usch..
sitter här i mina myskläder och är hur trött som helst.
Det blev väldigt ös igår.
Drack mycket och har därmed lite minnesluckor =) haha.
men såå värt de.
Det var en super kväll.=)

Nu ska jag vila mig en stund.
snart dags för att klä den härliga 80-talets plastgran som är vinglig och allmänt sne och tunn.
;)
ha en god kväll. =)

kalas = tårta + fest med dans.

Jiiiiihaaaa!

Denna dag har jag längtat till =) Idag är det min mors födelsedag =)

Och det är alltid skoj att överraska någon som fyller år =)

 

Senare idag/kväll ska jag iväg på paaaarty med goa vänner =)

Det har jag längtat till såå fruktansvärt.. de ska bli skoj att ses igen och skåla för bra sällskap, musik och dans =)

Jag kan inte säga mer än att denna dag kommer bli bra!

SKÅL!!

<3


minus 10

Herrejävlar när jag gick upp imorse och såg på termometern. MINUS 10 grader!!!!!!!!!!!

Herrejävlar. igen.

Helt sjukt, men samtidigt bra att det är kallt för att hålla snön kvar. Den gör att de känns som att julen är nära nu. Det är den som gör att man faktiskt vill mysa inne och titta ut mot den.. drömma sig bort och känna ÄKTA julkänsla.

Men vad är då "ÄKTA" julkänsla?
Det är nog inget man kan förklara, utan alla upplever de olika.
När jag tänker på orden äkta julkänsla är det som jag nämnde tidigare med snö, men också ljusen i fönstren som lyser överallt, kylan som viner utanför, varma tofflor med varm choklad/glögg och en bra film/serie! =) Det är såkallade "inför äkta julkänsla" och den befinner vi i oss nu. Sedan inträder ÄKTA JULKÄNSLAN och då är de självklart när julen som står inför dörren, nämligen dagen innan julafton eller på julafton :)

verkar jag krånglig?

Jag gillar nu när de är kallt, även fast man VARJE år får en chock av otrolig kyla som kommer som en bomb ned UTAN direkt förvarning. 

Julen är snart här..
det indikerar även för mig att hela min familj är samlade då.
Vilket jag:

lääängtar till!




uppdatering.

Nu har jag återigen varit dålig att uppdatera mig men nu kommer en liten återblick bakåt. =)

I helgen var det fest som sagt. Jag hade så fruktansvärt kuuul=) Träffa många kompisar och vi skåla, skratta och dansa för fullt! Men de har jag nog nämnt sedan tidigare tror ja.

I måndags var det då dags att komma med i systemet, och jag bokade upp mig för tider som jag kunde jobba. Redan på måndag kväll fick jag sms om att få jobba på HH-skolan. =) Lätt att jag tog chansen då. Så dit på tisdag förmiddag och hade undervisning med tvåor. De var så skoj.. =) Gött att bli lite förberedd så.

Sedan var det onsdag morgon och på de ringde att jag skulle komma. Idag blev de en förskola=) Myyysiga barn med go personal=) De var riktig nice. En heldag blev de =)

Idag ringde ingen.. men, gör ju inget.. =) Imorgon är jag ledig.. så nu ska jag fixa för helgen =)
En familjemedlem fyller år i helgen.. så de blir att baka & fixa tårtan för födelsedagsbarnet=) Sedan lördag blir de fest igen!!! iiihh=) Detta blir såå bra! =)

Förresten.. vill tacka gumman Ci för ett fint julkort =) TACK SÅ MYCKET!!!! Lycka till med ditt exarbete! Håller tummarna för dig.. ; )

Och gumman Ca.. vi måste ses snart.. i promise!! Pussss!

nu ska jag snart äta frukost och sedan iväg och köpa sista julklappen =) IDag kommer pappa hem också.. Såå kul=)

party för hela slanten.

Det enda jag kan tillägga med ord för att beskriva kvällen som blev: WHAT A NIGHT eller amazing! :) Så kul som jag hade igår med vännerna har jag inte haft, ja gu vet vad... hur länge som helst. =) Så djävulskt skoj.
När jag tänker på kvällen som helhet .... Såå skoj på förfesten, men nästan skojigare ute!! :) Vi va iväg till Tempel för att "inviga det". Såå skoj.. : ) Kul att göra om något gammalt ställe till så fräscht, annorlunda och STORT framför allt. : ) Riktigt skoj kväll. Tack ni alla som involverade min kväll igår.

Idag mår jag heller inte så kasst som jag annars brukar göra.
Det känns super =) Idag blir de besök till mormor, ut och gå samt kanske baka kakor :)
Sedan är de ju Lucia idag.
Tiden går fort och snart är julen här.
uh jag kan inte fatta de.
Tiden bara rinner iväg. Men det är väl tjusningen med det också. Eftersom då får man ju äntligen samlas alla familjemedlemmar igen. =) I år däremot ska jag ut på juldagen..de ska bli skojer också.. =)

Nä dags för att göra iordning sig och dra ut till solen.
Tack för utekvällen igår, åter igen.



"mammas pojkar" - sista delen.



ååååh neeej. hahahahaha.. kanske inte rätt replik från en cooling som jag? hahahaha. Ärligt talat.. jag vet inte vad jag ska kolla på sen nu när det är SISTA avsnittet av mammas pojkar. Jag måste nu vara ärlig mot er läsare, jag gillade de programmet. Visst, massa dömma tjejer som ska "bestämma" för vilken kille de vill ha och leva med för resten av sina liv. Men shit.. det var så bra, och härliga karlar att titta på. Sedan vad tjejerna gjorde o så, var mest kul att skratta åt dem. Med detta program har det faktiskt visat vilka idioter till tjejer de finns. Men det är så humor teve så det är inte sant alltså. Jag har gillat programserien starkt.. hahaha. kommer bli tomt utan den.

Vad ska man ägna sin dötid då åt da?
Umgås med kompisar tänker ni.
jo iofs.. men de är ju inte alltid vännerna har tid heller.
Jaja.. det tar vi hand om sen.

På tal om att träffa vänner.
Det ska jag få göra i helgen minsann. Träffa K på fredag på en filmkväll/idolfinalen med massa gottesaker till : ) Lördag blir de kaaalas :D Wiie.. träffa S, och K blir med, och L (hoppas ja). Då blir vin och goottesaker : ) Wiie, längtar till att få dansa ;D iiih=)

nä tillbaka till torsdag kväll.. hehe.
Idag va jag på möte angående vikarierande ; D de blir nog bra!
Jag är laddad för att börja jobba!
GIVE ME IT! =D

blir skitbra!..
dags för mammas pojkar som sagt...spännande vilka de blir som vinner !!!
tjipp!

inte trycka på fel knapp.

Det är inte så lätt att inte låta bli att trycka på knappar eller att knappar blir tryckta av sig själva.
Nu fattar ni säkert ingenting. Låt mig förklara.

När jag slutade i måndags på kyrkan för denna termin fick jag en adventsstjärna av min chef för att bra arbetad termin. Gu va niiice :) Den är i en modern stuk av hur en vanlig stjärna brukar se ut. I alla fall.. det var inte de jag skulle prata om.
Då i går tänkte jag att jag måste givetvis hänga upp den fina stjärnan jag fick. Höll på ett jävla tag och krångla för att hitta rätt längd och finna kablar som skulle vara på rätt ställe och så vidare. Sedan under mitt skrivbord har jag en hög av sladdar som går allt ifrån väggen ut till datorn, skriver, lampor, skärm, högtalare som ska in på olika ställen. Jag tänkte att jag då på kvällen, när jag skulle gå och lägga mig, att dra ur strömmen för stjärnan. Denna stjärna har nämligen inte knapp på sladdad som man kan stänga av dem.

När jag skulle dra ur sladden så råkade en av den STORA hög av sladdar komma åt strömbrytaren. F*CK skrek jag av argsinthet. Undra varför?.. jo.. min dator var ju på och all jobb jag hade gjort för kvällen på datorn, var nu borta....
Efter när jag hade skrikit en stund av hysteri så skulle jag sätta på datorn. tror ni det gick då eller?
SVAR: nej, helt stendöd.
PANIK i allra högsta drag. Ringde brorsan som va på jobbet. Han fixade "felet" på den och nu fungerar den igen. Puhhh! Det var tuuur. Innan paniken var i all för hög dos så kunde jag se att jag skulle få lägga ut ytterligare massa pengar på en jävla skitdator. Tur i alla fall nu att den fungerar och att inte min nätverkskort pajjade. Puh!! Jag är glad för att det gick bra som de gjorde.

Så det handlar om att inte få trycka på fel knapp. Sedan den andra delen där jag påstår att man inte kan låta bli att trycka på knappar handlar mer om när jag åker buss eller andra "knappar".. men mer än så säger jag inte. hahahaha!

Men nu är det skönt när lugnet har lagt sig.
Behöver inte dras ut i panik nu.
så skönt.

Onsdag är det idag, bonde söker fru och kanske någon film.
Jag såg twilight igår.... åh tack kära vännen L för den otroliga bra tipset!
Längtar till att se new moon nu. =)
Måste bara se den snart.
Hoppas att den är lika bra som ettan.

Har ni sett twilight den första?..

Om inte, seeeee den!


ha en bra kväll.

en del av helhet


Sagt och gjort, så lovade jag att göra en lista för december månad för som kommer att hända och vad jag ska göra
OCH här kommer en del av de som jag kan komma på & som skall göras.

  • Avslutning på kyrkan den 7:e :(
  • Mormor fyller den 8;e dec.
  • Fira min polare som blir 33 = fest den 12:e!!!
  • Inviga Tempel nån dag.. under denna månad.
  • Börja jobba.
  • Mamma fyller år.
  • Brorsan & far kommer hem! :)
  • Ska fortfarande söka mera jobb.
  • Pyssla klart mina armmuddar, hjärtan och pappersdekorationer.
  • en del julklappar kvar, drygt!
  • blir ingen ny nyårsklänning, utan jag köper skärp och smådetaljer till en klänning jag äger. Men ska fixa de grejerna till i alla fall.

Som sagt, inte kanske världens roligaste lista. :) Men den är bra för att då ser jag va mycket som kommer att hända! wiiiie!

Jag bara njuter.

I living my dream.


<3

allting är så bra.

Denna vecka har varit så jävla klockren. Jag mår så frukstansvärt bra!
Jag har verkligen ingenting att klaga på vill jag nu meddela detta.
Allting känns bara så himlans bra och jag njuter för varje sekund, minut, timme och dag som går!!!
hahahahhaa. Kan inte fatta att de känns så bra!
Otrolig känsla.
=)

Nu blev ni allt nyfikna?

hahahaha.

nu säger jag inget.
men de kommer längre fram, kanske.. hahaha.. hihi!


Idag har jag haft de superbra! :) I eftermiddags har jag gått på stan med mamma : ) & innan de var det veeerkligen trevligt!!.. mer säger jag ej. !!! sedan efter stan så har jag lagat mat och myst här hemma.

Nu ikväll tänkte jag ta igen alla program jag har missat i veckan, bonde söker fru & mammas pojkar.
Sedan ska jag också sticka vidare på mina nya arm-muddar som jag har påbörjat!

ha de!


Listan från nov.

Jag gjorde en liten lista i november. Jag ska se hur mycket jag har gjort av detta.

- Fixa klart examensarbetet.
- Boka tid hos frissan = få håret klippt.
- söka jobb
- besöka arbetsförmedlingen allt för många ggr.
- köpa julklappar
- inköp av nyårklänning?!.. tror de.
- fixa vaccinsprutan , snart får det vara vår tur.
- fira för en examen... fest ? KLART!
- polare som fyller 33 =) LÄTT fest.

Punkt 3 & 5 är i pågående process.
Nyårsklänning, 2 fest är på igång! :) De ska lätt bli så skoj o bra!

kanske skulle göra en lista för december också.. ?!
Jag fixar de nån dag.

i promise.

snart dec.

Ja tiden bara flyter på. De som alla andra säger: Herregud, jag hinner ju inte med.
Det håller jag självklart med om. Tiden går så ofantligt fort. Men vrid på det istället, det är väl tur att tiden går. HAHA. Annars hade de också varit trist. =)

Snart december alltså mina vänner... och snart jul. Det känns gött faktiskt, tycker jag. Fasen.. en av höjdpunkterna på året nästan.. få träffas hela familjen igen.
Men en nackdel med julen är ju självfallet de som är innan: nämligen letandet av julklappar. Jag håller med många om att det är kul att ge bort presenter, men om man då istället inte har någon blekaste aning om vad man skulle kunna ge, så är de fasen fan inte roligt längre. Jag va till stan idag.. till mamma fann jag direkt presenter som hon önskar sig. Men däremot brorsan eller pappa. Det är svårare. men men.. jag har ju några dagar på mig att finna tills de är jul, så de ska väl gå till slut :) hoppas bara jag finner något bra och vettigt.

Nu i veckan händer de lite olika roliga saker. En av dem är att min kära vän M fyller år i veckan. De blir att fira med lite paket och middag=) Myyycket nice. Sedan ska jag fortsätta pyssla hade jag tänkt så att jag hinner med allt jag ska ha gjort=) Sedan ska jag också försöka att klämma in och träffa vännen S. Men det blir nog bra allt.. =) en sak till.. jag ska nog kanske träffa en speciell person nu i veckan., wiie.. de ska bli skoj! De känns lite allt i min mage.. hihi...Mer pratar jag inte om detta. Det förblir en hemlighet.

dags för att sova tror ja.
skönt med en tupplur tills imöra.
natti alla. <3

RSS 2.0