Början på många saker.

Ja nu är det v. 35 och SKOLSTART för många studenter som börjar skolan denna vecka. Jag börjar nu skolan på Tisdag & det är dags för att göra klart min slutdel i utbildningen - examensarbetet. Denna gång tror jag att det ska gå vägen, det känns så!  Jag ska på onsdag träffa min nya handledare, och som jag minns så tror jag att han blir suverrän! =) I hope so!

Annars denna vecka så ska jag ha planering för kyrkans verksamhet, min lilla miniorgrupp ; ) Eller det ännu häftigare namnet, nämligen Efter plugget. : ) Så idag ska jag A och V träffas för att planera för ett halvår fram ; ) Det är alltid lika skoj att ses, för att prata om allt och planera in till varje gång för vad vi ska göra = ) Så det blir i eftermiddag att jag ska träffa dem. Innan det så ska jag upp till min praktikskolan (där jag var under utbildningen) för att snacka med dem om de behöver vikarie o liknande. =) Hoppas hoppas att det går vägen.

Men nu ska jag ut och måla på fläckar på innegårdsstaket : ) 
Ha en bra dag.
Jag ska försöka att inte stressa ihjäl mig.
kram heeej.

          

Söndag med Mary kay.



Söndag idag och snart slut på augusti månad. Skit va tiden går fort. Hinner knappt med. I alla fall. Idag har jag varit på hygienafton hemma hos kära Sandra. Dit hade det kommer en tjej som hade produkter från Mary Kay. =) Mycket trevlig eftermiddag med att prova på samma saker för att veta vad det var för slags produkter. En bra tjej var det med produkter som kunde sin sak och prata om allt för att få mer förståelse för varje enskild sak. Jag införskaffa mig en bra salva & renscrubare för läpparna! ; ) De 2 timmarna som det höll på : värt ett STORT +

Så det har det varit idag. Nu har ju nyss käkat och ska strax lägga mig i soffan och mosa en stund.
Men innan det så tänkte jag berätta att jag nyligen ha åkt båtbuss med kära mor och far i veckan som va. Vi var iväg i torsdags på en ytterligare utflykt där båt skulle vara färdmedlet. Hur kunde jag då åka båt eftersom de flesta vännerna vet att jag bliiiiir så sjösjuk? Men det var väl lite det som var hela grejen - "Utmana-sig-själv"-turen. Och ni kan inte tro det.... jag blev inte sjösjuk. Men så tänker säkert ni andra?.. "på den lille turen hinner man väl inte bli det, det guppar ju inte ens typ". Jo lite gjorde det.. men det gick finnemang med mig så att jag själv blev lite chockad. Så nu här i efterhand är jag stolt över mig att jag klarade det. =) Här bjuder jag på lite bilder från turen.
 

       
 
       

                            

Haha.. va snyggt det ser ut när jag inte kunde få med hela båten på bild. Så är det när man inte har värsta hightech kameran. Men vem vet.. kanske i framtiden har jag råd med en? Det märks.. nääär man får jobb.

Nä vad sägs det som att gå och trycka i sig chokladen och gosa sig ned i soffan? hahaha.
Det är nog dags för det. Strax Tv4 film : ) ciaaaao alla.

Dagens-lugna favorit-musik

Akon - Beautiful 

Äventyr i vackra Värmland

   

  
 
                                 Bilder från härliga Sunnemo

                           
                                          Oh, thats meee!


Idag var jag iväg på ett äventyr med kära mor och far i vackra värmland. Vart var vi påväg måntro? Jo, första stoppet skulle bli Sunnemo : ) Där är det så himlans fint men idag var det en kall dag.. men det kunde värmas med en fika med vaaarmt kaffe ; ) Det var mycket gott. Till kaffet blev det smörgås och en liten bit kaka. Det tyckte jag att jag var värd : ) Väl i Sunnemo så gick vi in i en inredningsbutik där jag inhandla lite smått och gott : ) En mysig butik mitt på landet : ) har ni vägarna förbi Sunnemo.. så gå in där.. = ) Väldigt treeevligt för er som gillar inredning! =)  När vi hade handlat klart i lilla butiken var det dags för att köra vidare.

Nästa stopp fick bli munkfors / olsäter =) Kollade mest runt vad det var för aktiviteter i områdena där.. mest dött om jag ska vara ärlig : ) Men det är skoj att se lite områden man har besökt förr : ) Efter olsäter så körde vi tillbaka till karlstad och in till skåre / ICA en sväng för att handla lite melon o grejer till maten ; )

Det var en rolig dag som tog några timmar att genomföra : )  Men det var väl behövligt eftersom ibland kan det vara gött att göra något annorlunda i vardagen! =) 

                         
                        2 st glasunderlägg och en tändsticksask i snyggt tulpanmotiv
                                 inhandla jag på inredningsbutiken i Sunnemo ; )

Annars idag har jag pluggat en hel del ikväll för att få klart till mitt första möte med min examenshandledare : ) Nu såhär sent på kvällen blev jag klar och kunde ÄNTLIGEN skicka in dokumentet till honom. Hoppas att det blir bra! Jag va rätt nöjd så=)

Nu ska jag gå och sussa. Det har varit en lång dag och det behövs lite vila.
Imöra har jag lika fullt upp som jag hade idag.
ha de så bra allesammans.
kraam.

Nytt och fräscht.

Äntligen har jag tagit tag och gjort något nytt med bloggen. Tills slut orkade jag ta tag i det =) Så idag har jag suttit och pillat och grejsat. Jag fick ta hjälp av vissa hemsidor för att pilla till det lite extra. Det är tur att det finns människor som kan hjälpa till, ex. med hemsidor. = )

Annars idag har jag pysslat med lite papper och grejer för skolan & andra viktiga dokument för framtida projekt. : ) haha.. oj vad det lät seriöst kanske.. men inget speciellt. Bra med ordning och reda i all bröte. Förut när jag satt och grejsa i skolpapper så började jag helt plötligt att längta till skolan och när man gick lärarutbildningen. När jag verkligen tänkte efter så gillade jag den tiden när man varje dag kom till skolan och fick träffa alla roliga kompisar man fick via sin utbildning. Jag är så glad att jag har kontakt med dem flesta som jag gick med där. Det var så kul ibland under utbildning när vi gjorde vissa saker, så som teateruppvisningar, vissa diskussioner men framför allt rasterna vid gläntan. : ) Jag saknar den tiden som aldrig mer kommer tillbaka. Ibland satt vi och gnällde på hur mycket vi hade att göra.. men egentligen inte alls mycket jämfört med andra program/linjer. jag saknar den tiden när man träffa alla igen när sommaren var slut. Nu får man ju träffa sina studiekamrater i andra sammanhang. Men det känns som att det inte alltid är samma sak. 

Nästa vecka då den 25:e infaller så ska jag till universitetet igen. Det känns konstigt att inte få träffa sina lärarpolare.. utan andra lärarstudenter som pluggar ett år efter mig. Men jag hoppas att examensarbetet ska gå bra. Jag känner mig väldigt lugn, avslappnad men laddad inför det. Jag tror på min handledare kommer bli bra för mig och att det ska gå bra!! =) för nu är det inte långt kvar till det drar igång! : ) 

En annan sak som jag också hoppas på att det ska gå vägen är att få komma in i vikariepoolen. Det är de MINSTA jag vill. Jag vill ju kunna börja jobba snart och tjäna pengar. Men framför allt kunna komma ut och känna sig behövd och lära mig nya saker för varje dag som lärare : ) Jag gillar verkligen att vara lärare, och få jag inte va i ett klassrum snart med massa barn som vill lära sig saker.. så vet jag inte vad jag tar mig till. Detta är ju min dröm - mitt framtida yrke.. och jag vill jobba med det. Det känns som jag har gjort det hela livet!! Jag vill, viiiill! =)



Fest 2 dagar?

Det är kanske dags för det. Äntligen lite fest, och i 2 dagar hoppas jag också på att det kan bli! =) Min goa Sandrish vill säkert det och KLART DET KAN BLI!!?! : ) sandra gumman ska komma hem först från stockholmo=) Sedan kör viii =) Vi kanske ska skaffa lite mer party bilder från festerna eller vad säger du gumman?? haha. Blir dåligt med sånt. Kanske skulle behöva komma över en bra kamera.. någon som har någon billigt och vill sälja to me?

Idag fick jag mig ett nytt linne + en promenad tur med henrik i jacobsbergsskogen!. Där var det verkligen fint att gå. Jag tyckte här på H var fint med icke ja nice. Jag ska nog ta turen till J-skogen snart igen!! ; ) Va kul att träffas och snacka om allt :)


HM  98:-


Sedan ni som känner mig vet att jag älskar allt med datorer och har ju nyligen köpt en =) Den är så fin. Titta så vacker den är........................
 
Man blir ju som när man är kär typ!!!!! hahahahhaha=D Pirrade alldeles när jag såg den!!!... : ) Att ha en sådan här burk är bättre än en kille.. denna tillfredställer meeer! HAHAHHAHAHA=D Fast den är lite hård att kramas.. men vem gillar inte hårdhet?? hahahahha

Nä nu ska jag sluta. Jag gillar honom.. min burk.. otroligt mycket! 

Dags för städning. Ska bli gott med helg : ) Tjaao.


Musikdags.


Så ofantligt bra lååt !!!
Rihanna feat Justin - rehab!


En skön partylåt!!
Baby Alice - Hurricane


Också en annan partylåt som ja gillar!!
Manian - Welcome to the club

tågräls i väntan på goa tider.

hahaha, glömde i förra inlägget att berätta en rolig sak som jag var med om i natt. HAHAH! Det kanske inte kommer låta så skoj när jag berättar det nu, men ni får ta det som ni vill.

Jag och Sandra sa hejdå inatt runt 01.00 tiden. Jag tog min cykel och cyklade iväg : ) Väl på vägen hem så funderade jag allt mellan himmel och jord. Påvägen hem till mig så måste man passera en järnvägsövergång. När jag väl var i närheten vid järnvägsrälset så ser jag att bommar går ned och så börjar det blinka rött för varning för tåg som kommer. Jaja, tänkte jag och stod och vänta på att en litet lok skulle åka förbi.

Men kom det ett litet tåg förbi då eller? NEEE!! En jävla tåg som hade tusen, miljarders vagnar.... och jag tittade på det och det tog aldrig slut,. Jag tittade på klockan och det visade sig att jag stod där och väntade i 10min!!!!! Då kan ni kanske förstå hur låååångt det tåget var med sitt släp!!! Aldrig sett så mycket vagnar och aldrig väntat så länge vid en övergång!!!
tror ni jag dog av skratt när jag stod där? Jag dooog av skratt!!!! fy fan va komiskt. hahahha..

Lät inte så kul kanske?.. Men tro mig... varför det var ssååå kul för var att det var bara jag, kl.01.00 på natten som stod där med min gamla damcykel och väntade på att få åka över. SKITSKOJ!!!!! de va så kul hahahhahaha!

så var det med det!!!
hahaha, pyss.

Wow är det enda ordet.

Wow åter igen vilken kanoners helg det har varit =) Innan helgens början så for mina päron iväg på semester och jag hade huset för mig själv!!! woooohooo=) Det kändes mycket bra. Jag hade många aktiviteterna för mig på dagarna så som på kvällarna. I torsdag träffa jag Kajsa med hennes lille voffsing=) Söööt!.. =) En trevlig fika. Sedan hem o slappa en stund för att sedan på kvällen in till stan för att träffa dessie=) Myyysigt gött va det med en kaffe på kvällskvisten :) Trevligt att träffa dessie för en stund, det va länge sen så...=)

Nästa dag kom - FREDAG.. hade längtat länge efter denna dag. Dagarna innan var det mycket målning av lekstuga som jag har haft som projekt i sommar. Dammsuga först all spindelnät o skit, sedan slipdags och efter det var det målning =) Denna vecka va det måldags. =) Det gick bra också.. även fast myggjävlar bet sönder i stort sett överallt på kroppen, tyvärr fick mina ben vara ett fint byte för dem. Ser helt missbildad ut just nu och det kliar som innehelvete!! menmen.. tur att strumpbyxor finns =)

Fredag kväll kom och det var dags för att göra iordning sig för fest =) Myckeeeet trevligt =) Iväg till stan och där mötte jag upp dessie & vi gick tillsammans till festen = ) Vi kom hem till henriks lägenhet och där fick jag träffa gör goa tjejen Johanna!.. vilken pärla.. trevlig och underbart go! = ) När förfesten var slut så hamnde vi sedan på Ankan! TACK FÖR EN BRA KVÄLL!! ; ) Mycket nice =) Hände en hel del under kvällens gång som slutade i att jag gick från färjestad vid 5 tiden på möran och kom halv 7 : ) Lyckad kväll?.. både och.

Lördagen kom och jag var sleten om nåågot.. som alltid.
Jag måste snart inhandla till lilla mig!!!! Jag vet att det funkar SKITBRA mot bakfylla!.. : P Jag får ta det när jag åker in till stan sedan. : ) Testade detta preparat när jag sist va i arvika hos kära elina, att ta en tablett i ett glas vatten innan man lägger sig, och dagen efter så har man ingen bakfylla.... göörgött! ; ) Lördagen blev i alla fall seg eftersom jag inte har detta preparat än, och mer eller mindre en dag hemma i soffan med olika filmer som fick rulla ; ) Skönt var det att bara vara hemma ; ) Päronen kom hem också.. och det var skönt med lite sällskap!

Söndag kom också till slut efter en sleten lördag. Denna dag fick de bli motionering samt målning av bräder, dörr och lister till lekstugan : ) Det var en härliga dag med en steeekande sool! : ) myyys. Kvällen ramla in och jag tog mig ett besök hem till sandra för lite film och chips : ) Filmen var vi såg : ) En skiiitbra film. Har du inte sett den, så seeee den!!! ; ) Annars var det bara en lugn och stillsam kväll med massa prat om allt här i världen : ) tack för en underbar kväll sandra gumman!  =)

Nää dags för att åka in till stan nu på cykel. Jag ska besöka kära arbetsförmedlingen... Alltid lika skoj!. ; (

Ha en bra dag allesammans! Tjaao.

tråkig kväll.

Meeeine list!

12 HAR DU:
* Ett förhållande: Nopp, vilken frihet!!
* En bästa vän: Ja, några få guldkorn!
* Dejtat en av dina bästa kompisar: nopp.
* Blivit kär vid första ögonkastet: nej jag tror inte på det heller.
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja, jo det har ju hänt.
* Några smycken som kostat över 1000 kr: nej.
* Några husdjur: Nej inte nu, men har haft en hamster : )
* Hamnat på polisstation: nej, inte än i alla fall. Nej da, kommer inte komma dit.

11 DAGENS:
* Klädsel: Gult linne och jeans
* Hår: Uppsatt i en snodd och håret ser ut som att jag har en kanelbulle uppe på huvudet : )
* Låt: Baby Alice - Hurricane (jättemesig låt men den är skön)
* Vill ha: Party party nuuu!!
* Sjukaste: inget jag vet just nu.
* Saknad: Ja det gör jag : S
* Köp: Nopp.
* Godis: Varit en duktig flicka.
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Yeah!

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis: Det var min kära vän carro som fortfarande är min bästa vän!
* Husdjur: En hamster , lilla nissan *miss u*
* Semester: Danmarksresorna med familjen!!!
* Jobb: det måste ha varit kommunjobb i 9:an... café på skutberget!
* Köpta skiva: Absolut dance 2
* Piercing: 3 i öronen.
* Konsert: Barncancersfondsgalan 1998 Hehe, hjalle och heavy var dääär!

10 SENASTE:
* Peronen som ringde dig: Pappa
* Personen som du ringde: Kompisen henrik
*Personen du sa 'jag älskar dig' till:  Mamma
* Bilfärd: Igår när jag skulle till affären med mamma,.
* Filmen du såg: Walk the line (skitbra film)
* Gången du grät: häromdagen..
* Måltiden: Brocolipaj i eftermiddags.. myys!


9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: JAAAAAAAAAAAA!
* Våga hoppa bungyjump: JA!!!!!!!!!!!!!!!
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Om personen skulle passa i de så.. JA!
* Kalla dig själv lycklig: Någolunda!
* Hellre ta bilden än vara med på den: Ta bilden!
* Kunna gråta över en kille: Det har hänt ja.
* Kunna gråta över en tjej: ja da.
* Ljuga för någon: jo ibland ifall det skulle vara en knivig situation.
* Kunna springa 50mil: NOWAY!!!


8 VAD:
* Gör du just nu: Sitter vid datorn och chattar lite och kollar runt på roliga hemsidor.
* Ska du göra imorgon: Måla lekstuga, slappa och festa på kvällen!
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Det är en dag imorgon också... sabba inte dagen utan försök att gå vidare.
* Har du med dig in på bion: Sällskap, snacks och dricka
* Är det för färg på dina byxor: svarta.
* Är det för väder hos dig just nu: Mööörkt.
* Skulle du göra om du vann på lotto: Massa saker. Flytta, åka utomlands mm.


7 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet: Nepp.
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: ja,.
* Luvtröjor: Det är mys!
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Jag har en tatuering på ryggen, en lila/svart fjäril : )
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: ofta ja!


4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: Solnedgången är underbaaar!
* Sommar eller vinter: Både och.
* Vilken ålder har varit bäst hittils: 20 - 21 år.. mitt liv som singel när jag härjade som mest. Men nu är livet underbart också i 24 år ålder.
* Sova på sida, mage eller rygg: Sova på sidan är skönast!


mycket braa!


Jag kan inte säga mer än rubriken lyder. 
Lyssna o njut!

Pain as hell.


Jepp idag var det dags.. vaxning!!! gaaah.. gu vilken smärta !!!:. aj aj.. men skoj att testa! Ont ont gjorde de och det tar nog ett tag innan jag gör det igen. HAHAHA,, Nu vet alla det. 

Jag måste faktiskt börja klaga på mig själv. Jag är fruktansvärt dålig på att skriva här på bloggen. Vad kan det bero på? Jo, 
nr 1 : Jag har ett liiv. (hahaha, nej!!).. ahha.. jag menar ja glömmer bort. 
nr 2. : Har inte så mycket skoj att skriva om, så därför är det ingen idé att skriva. 
nr 3 : Tycker min blogg är tråkig och vill ha en omstyle:ning.. någon som kan?


Snart är det lillördag. Jag tänkte mig för utgång då.. ska med grabbgänget! : ) De ska bli skooj=) längtar faktiskt lite.  = ) 
Annars with the love lägger jag på hylla ett tag, bara krångel. Jag känner mig friiiii : ) <3 fast ibland vill man ha kramar o mys... !!!!! miss that. jaja. 

dags för sims 3 spelande. : ) 
Har nämligen nu fått min efterlängtade dator.. iiih =) 
tja,


RSS 2.0