tisdag = pôtthett!

En dag TILL med värme bölja. Varmt varmt varmt.. ni har märkt det också va? Skönt att sitta inne nu och ta pauser ifrån värmechocken. Min kropp reagerar fortfarande att de är varmt ute.. värmeslag o skit. Gaah. Det skulle vara gött nu med isglass.. några kvar vet jag att det finns i frysen.. får nog bli en sådan snart=)

Nu ska jag ut och steka min kropp till en brun pudding var det tänkt. Haha.. gillar knappast att sola.. får läsa bok som underhåller en lite. Senare måste jag iväg för att ta ut biljetterna för gbg-resan så att jag och chärry kommer kunna att komma hem från gbg. 

måste rätta mig själv faktiskt. Glömde ju en skitbra sak som hände igår när jag var i Råda. Jag, far och mor fann ett litet loppis i samhället där =) och klart jag fyndar.. 2 bra filmer(VHS blev de men skitsamma... bra gammalskit är bra oavsett filmformat) samt en bok med Mariana Keyes. Alla tjatar ju om att hon är såååå bra, så jag tog boken för att se vad det är för skit som alla snackar om : ) 



Första filmen med familjen Adams, Grand Prix del 2 (en japanskserie jag såg på som barn) och pocketboken Är det någon där? av Mariana Keyes. Bra pris - alltihop 25 kr. filmerna 10 kr/st. Boken 5 spänn. De kallar jag BoB!! (Billigt o Bra). 

dags för att slöa.
tjaao.

råda besök med stekande hetta.

Com hem suger. Bara så ni vet. Nu har jag lyckats kunna komma ut på internet. Gaah,

hahaha, nu börjar min trevliga del av inlägget. hehe

Idag följde ja med mami och papi till Råda som ligger utanför munkfors! Mina päron skulle dit för att plantera lite växter på rådas kyrkogård. Kanske låter sjukt att säga detta men det är faktiskt mysigt där. Jag följer med dit varje år eftersom det blir en kul tripp att få komma bort och att titta på den vackra kyrkogården.. som den faktiskt är. Egentligen inte så speciell jämfört med alla andra kyrkogårdar som jag har besökt i mina levnadsdar men den har en speciell plats som är fin tycker jag. Så dit var jag idag för att besöka igen.
Sedan alltid efter man har besökt kyrkogården så är det dags iväg.. nån kilometer bort till fiket som ligger vid rådasjön. Otrolig fiiin plats.. hade jag haft en bild därifrån nu så hade jag lagt upp den. Jättefint plats där man bara sitter och njuter av det stilla och lugna vattnet. Idag var det en otrolig hetta när vi va iväg vilket gav en negativ effekt. Det var inte lika roligt, men det är smällar man får ta. ; )

Sedan kom vi hem.. efter ett litet besök på Willys i karlstad. Superskönt att kunna gå i en kall affär i denna hetta. Dit kommer jag åka varje gång jag ska något =)

Idag åkte jag även iväg för att ta mig ett dopp i värnen. Suuuperskönt, svalkande dopp blev det. Absolut inte varmt ett dugg men skönt. =) Mitt andra dopp för denna säsong! Hoppas på fler dopp i år=)

nä, nu är det dags för att sova. Först ska jag läsa ett kapitel ur boken jag läser just nu, nämligen "Kicki o Lasse" av Peter kihlgård.



Fann den på rean i början av året.. får se hur boken är. Just nu tycker jag den är väldigt speciellt. Men jag hoppas att den blir bra till slut. Men som sagt, allt kan inte vara bra. =) kommer säkert en recention av den sen av mig.

sova var det ja.
tjao hej.

weehoo.

Uh vilken värmebölja det är ute precis just nu. Det är nästan som att man känner att man kan svimma eller dö av trötthet när som helst. Palla med att ligga på en strand nu och glassa i solen? NEJ tack. Jag var ute och sprang i ca 45 min och jag trodde jag skulle svimma av. Varmt, kletigt, avdommnande och svidande känsla i benen. Äckligt jobbigt. Men jag har lovat mig själv att springa varannan dag hela sommaren... och hittills har det fungerat superbra! Kondisen har kommit igång och det känns jättebra. Det är kul när det ger resultat!! = )

Igår var det en mycket trevlig kväll. Jag var bjuden till ett dubbel-födelsedagsfirande på norrstrand hos L och D. Vi var ute på en slags innergård på en stor gräsmatta = ) Vi blev ca 15 pers och det var mycket snacks & gott folk!! En trevlig kväll med både nya och bekanta ansikten. Själv hade jag en nykter kväll .. men det var riktigt roligt för det! Då fick man ju chansen att se hur alla andra såg ut eller betedde sig i fyllan och villan ; ) som sagt, kul kul = ) Sedan när alla drog in till krogarna i stan, tog jag själv bussen hem ; ) Det var otroligt skönt att vakna upp nykter imorse vill jag lova ; )

Ikväll ska jag tillbaka till norrstrand igen.. för att träffa M, L & D för en kväll med lite kubb & crocket spelande ; ) Skojskoj!!

....................
Uhhh.. va gott det är med mycket isglass.. det känns så gott att käka glass när det är så fruktansvärt varmt! gott goott..

Jag kan säga att jag inte är ett dugg avundsjuk på dem nu som ska dra sig till arvikafestivalen snart och spendera sina dagar där i bölmande hetta. Skönt att kunna vara inomhus då.. kan jag tänka mig. Minns själv då när jag var där 2006 va hett och varmt det var där. usch usch.

och så en annan sak, JAG VILL SPELA SIMS SNART!!!!! det verkar sååå skoj. Vill ha de nuuuu!! Jag vet att jag kommer ha det i min dator snart.. men ett tag kvar tills jag får den.. JAG längtar!!...

dags för något vettigt. tjao tjao.

ännu fler soldagar

Nu har sommaren och värmen äntligen kommit till Sverige Land. Gu så skönt med värme och sooool. Man blir såmycket gladare och piggare som människa när man får ljuset : ) Gött gött. =)

Jag sitter här och funderar på vad jag ska göra idag? skönt med lediga dagar! Måste ta tag i lekstuga och göra iordning den men det funkar inte att göra det när det är för varmt ute.. vad gör man då? Kanske ska ta tag i CV.. hmm.. det kanske skulle va bra.. men man vill vara ute och glassa i solen. jaja, det löser sig!

NUUU är jag också så fruktansvärd sugen på att få min dator snaaaart! ; ) vore skoj att då spela lite sims.. såg så skoj ut när min vän cissis pojkvän spelade de i helgen!!  =) giiiiv mig!

Idag vid 16 tiden ska jag träffa chärry ch boka biljetter till gbg ; ) wiiie.. snart ska hon och jag åka och det ska bli så skoj=) Fjanta runt oss på gbgs gator och bara ha skoj!!!! ; ) Jag vet att vi får de skoj.. det brukar hon o ja få! <3

dags för att göra iordning sig.

kraaam,

HATA REGN!.

shit va det regnar o jag haaatart!!!... sluta regna.. går ju inte gå ut ens.. och jag som snart ska till staaan. Jag ska träffa cissi och ta en fika/lunch antagligen på stan eller hemma hos henne. Skriva av lite recept inför mitt kaaalajs i juli!! Sedan ska jag träffa cjhärry för att planera inför gbg! wiiihooO!!

En roliga video/låt för att lätta upp hatet från all regn!! hahaha



Dags för mig att sticka till stan.
puss hej. återkommer med uppdatering : D

Handla mat i 5 timmar.

Det va sjukt länge att vara i olika mataffärer idag. Jag trodde att matlistan aldrig skulle ta slut.. grej efter grej på listan skulle inköpas.. sjukt va ja o mami slet i affären.. men otroligt skönt efteråt när allt va klart!..nu är allt inhandlat till midsommar... gu så skönt. =) 

nu sitter jag här så skönt och så lugnt att jag knappt vill rubba på mig. Det är verkligen mys såhär i veckan då man bara kan relaxa framför datorn och kolla in allt möjligt! =) Visst känns det att jag är lite darrig i benen efter att ha min löptur förut.. jag kämpade och slet i skogen så på slutspurten så kände jag mig vinglig men tuuusen ggr värt det!!! jag klarade mig genom skogen i alla fall. Springer på 20min nu samma sträcka istället för 30.. det är bra! : ) många pauser blir de.. men till slut kommer man inte ta stopp så..väntar bara tills den dagen blir!!! 

Nu har jag också inplanerat att ha en fest i juli!! Jag har bjudit några av mina kompisar och jag hoppas att alla kan komma!! ;D ska bli skoj.. planerar för den festen förfullt :D Jag har allt planerat in i minsta detalj, så som sickan brukar säga i jönssonligan!! hahahah : D Kul med fest!.. 

Nu på torsdag ska jag och chärry ses för att planera inför gbg resan!!! äääntligten.. snaaart får vi åka och ha skoj igen!!! jag längatr!!!!!: D Liseberg here we come!

 

karlstad stadslopp

Idag var jag till innerstaden och hade mitt mål att hitta en ny sportbh. Vilket jag lyckades med i första försök. Det blev en lite väl dyr sådan men den satt som ett smäck och jag var nöjd!. Sedan i all hets så hade jag glömt att det var karlstads stadslopp idag. HAHA.. kul överraskning blev det och jag stod där och hejjade på alla som sprang. Alla kämpade som svin.. otroligt duktiga. Även min kamrat var en av många som sprang på.. Jag hejjade och skrek på henne!! =) Hoppas att det gick bra för henne. 

I helgen har det varit lugnt och skönt. Lite mycket att göra ibland, men det var skönt när kvällen kom och man fick krypa ned i soffan. Men idag har jag ändå känt av lite att det skulle ha va gott att dricka lite o dansa. Men men.. jag tar det nästa helg!! : ) Då får jag träffa cissi & co!! ; )   Det ska bli skoj = ) 

haha.. börjat att komma in på en rolig sida. Coolaspel heter hemsida.. massor av småspel om man har tråkigt framför datorn!! : ) Även blivit medlem på happypancake!!.. ahhaha.. vilka puddingar de finns där inne! hahaha.. : ) Gött att vara singel tycker jag!. bestämma över sig själv och inte behöva ta hänsyn till NÅN!! löööve it. 

jag ska fortsätta att njuta va helgen.. ciao!



Student dag

Grattis till er alla där ute som tar student idag! Skoj skoj..minns när man själv tog den.. för 5 år sedan. Oj oj tiden går fort.
GRATTIS SOM SAGT.. och mest grattis till min granne Charlotte som firar idag!!! Jag kommer dit och gratta henne senare nu i eftermiddag!! =) Det ska bli så skoj=) Jag ska säga ett par fina ord till henne ; ) 

annars blir det väl inget speciellt så annars idag. Varit ute och sprungit en sväng förut och det var hemskt jobbigt än skönt. Får så frukstansvärt ont i mina vader.. svider fortfarande nu :S jaja.. måste inköpa nya skor, det är en sak som är säker. 

nä dags för att göra sig iordning för att gå bort sen till grannen.
Ännu ett grattis till din Charlotte =)

och er alla andra där ute.
tja. 


nu.. regn?!.

Uhh jag vill inte att det ska regna idag. Usch.. nada skoj... jaja.. : ) Lite trött idag.. satt upp rätt sent igår för att leta upp billig hotell i Gbg.. det var inte det lättaste, men jag hoppas att jag finner något snart. Skulle vara som sagt skönt att bo på Scandic, för där vet man att det är bra frukost =) Kanske lutar åt det i alla fall? hehe. 

Annars idag ska jag gå och anmäla mig arbetslös.. fyy va trist.. hatar arbetsförmedlingens stället. GAh. men jag måste ta tag i de och höra vad dem säger.. men jag får säkert höra att man inte får pengar.. TACK FÖR DET..säger man då. jaja.. bra att vara medi statestiken kanske.?! Uppmuntrande grej ja tog upp.. haha.. sorry. 

Efter det idag ska jag hem och göra rent lekstuga från all smuts genom åren. VA MYCKET ATT GÖRA.. men men.. dags att börja så man inte behöver göra allt i 30 graders värme. hehe. 

I eftermiddag ska jag fika med chärry. planera lite inför gbg? ..det blir det säkert.. : )  Och massa annat tjatter o allt och inget!! Alltid skoj med med chärry gumman. = )

nää dags för att göra iordning sig för allt man ska göra! 
tjaaa.


Dagens hjälte.

Idag fick jag vara med om något annorlunda som hände på bussen påväg hem från stan. HAHAHA..
Dagens hjälte går till: Busschaffören. 

Det hela handlade om att det satt ett förskolegäng på bussen idag och skulle väl antagligen tillbaka till förskolan. Men det hela handlade om att förmodligen turen till stan  med barngruppen så var det en av flickorna som hade tappat sin rosa keps på bussen. Fröken till gruppen pratade med busschaffören för att höra hur man kunde göra för att flickan skulle kunna få sin keps tillbaka. Mycket sagt och gjort så  kontaktar busschaffören den buss som kepsen va på.. och vips som det va så kom bussarna mot varandra.. och busschafförna stannade båda bussarna vid Strand. Chaffören i min buss sprang över andra sidan gatan och in i den andra bussen för att hämta flickans rosa keps. 
Till en början fattade ju ingen annan varför han sprang över gatan till nästa buss.. men det visade sig när chaffören glatt hoppade tillbaka till sin buss för att överlämna kepsen och jublet bak i bussen. 

Det tycker jag var en bra sak som hände idag. Jag tyckte det var kul för flickan som fick tillbaka sin keps..och blev glad och hela föreskolegänget.. skrattade och tackade busschaffören sååå mycket!! 

Helt enkelt... Dagens hjälte!!!! 

Liseberg kanonen.


Fast i Kanonen – på 22 meters höj




Läste precis detta på aftonbladets hemsida. Herregud.. vad är det som händer?.. skit. Då blir man lite rädd faktiskt. Jag som ska till Liseberg i sommar med min kära vän chärry. Hur ska vi klara oss?.. eller så får man tänka,.,.. det händer inte oss.. : P Men det kan, när som helst, hända. Man får vara förberedd. 

Jag längtar enormt för att kunna få komma till Liseberg och bli som barnn på nytt igen med min kära vän =) Vi ska ha skoj. 
Dags för dusch.  pyss.

 


Äntligen looov.

Jag säger som Gert Fylking sa: ÄNTLIGEN!!!  
Nu har jag mitt efterlängtade looov : )  guu så gott..lämnde nyss in mitt sista arbete i psykologi!! Nu va med av med den skiten : P Det kanske skulle firas??,men hur då?.. tar det helgen eller vad säger du sandra? = ) haha!

Jaa det är mycket nu som man ska hinna med till augusti..och sommaren brukar ju ruusa fram. Jag ska tvätta och måla lekstuga och staket här hemma på tomten. Sedan blir det en tur till gbg med chärry. Sedan blir det mycket kubbspelande i sommar... för det får jag hoppas på.. eller hur cissi? Så en hel del blir det. Sedan lite badande och festande vore ej fel....=) JAG LÄNGTAR!!!!!!

Imorgon ska jag, sandra och mary besöka Anna-Sara som nyligen ha fött en gullig liten william ; ) Det ska bli kul att få träffa dem!! Få lyfta och snosa på en bebiss..åh det är de ju bästa som finns. OCh en sak kommer jag ta med mig - mina kära kamera för att fota ; ) Det ska bli skojjigt = ) 

Nu blir det dags för att storhandla med min mamsi ; ) 
Ha en fortsätt trevlig måndag. 
De ska jag ha : )

kramkram!     


söndag.

Jag sitter nu framför dumburken.. är ganska nöjd med att jag sitter och stirrar rakt in i skärmen för att se kanske något vettigt för ens små, runda klotögon! =) Jag fann en massa skojigt att kolla på! =) Bara jag som vet jag vad har tittat på. 

HAHAHA.. nu blev ni nyfikna? : ) Inget speciellt direkt bara att man va inne på fejjan o titta på bilder. Det är skoj och underhållande såhär en tråkig söndag. hehe..

Idag har det varit EU-val.. och till er vill jag säga (ni som ej har röstat).. DÅLIGT. Men men.. bra av er andra som engagerade er. 43 % va iväg idag.. bra gjort Sverige. Men bättre kan vi. Kul för piratpartiet att det kom så långt....... hela 7 % : ) 

Nä nog prat om politik. In rakt på nästa ämne som jag tyckte det skulle vara kul att prata om - narcissism. Vet alla egentligen vad det handlar om? 
Det kan jag säga att jag inte visste för sisådär 1 vecka sedan. Men nu vet jag. Narcissism = kärleken till sig själv.   Eller rättare sakt, förälskelse i sin egna bilden, alltså den egna personlighet. Det är rätt intressant anser jag att det kan bli till en psykisk sjukdom att älska sig själv alldeles för möe...... sjukt intressant.. 
och jag tror att många har träffat på en sådan person som verkligen utstrålar för att älska sig själv. Men att man kan bli sjuk av det... det är ju absurt.. men vad kan man inte bli sjuk av annars liksom? Det är typ allt nu förtiden. Men det har jag skrivit om... i mitt slutarbete i psykologi.. en teori om narcissism och Kära Dr Freuds tankar om det. 
Bara jag som är psykologi nörd nu kanske..men det är sjukt intressant med psykologi. 

Det var som när jag fick frågan i helgen av en bekant varför JUST JAG läser psykologi... för du har väl redan hittat dig själv?, sa han. Jag bara skratta och sa... kan man verkligen hitta sig själv fullt ut? .. jag tror att man lär sig av sig själv varje dag. Nya saker om sig själv som ploppar upp och man har ingen aning om varför man kanske reagerar på ett visst sätt eller uttrycker sig på det sättet. 
Alla har vi sidor av oss som vi verkligen inte vet så mycket om...jag anser det.. och att man lär sig nya saker.. om sig själv... nästan jämt. I psykologin har jag upptäckt många delar av mig själv som jag inte ens själv trodde att jag skulle upptäcka... Så det är sjukt intressant.. men också lite skrämmande att man kan upptäcka vissa saker. 
men narcissism... det ska jag tänka mer på när jag är ute i vimlet o spanar in folk...vilka har narcisstiska drag för denna kväll? Det jag kanske ska poängtera här är att vi alla har varit narcistiska av oss som barn.. medan vissa människor tar det med sig även i vuxen ålder.. så ni vet. Det är facinerande tycker jag att vissa kan älska sig själv så fruktansvärt mycket, för det är vad en narcistisk person gör. Alla människor borde älska sig själv lite mer.. men klart att det inte ska bli i en överdriven form... det är väl aldrig bra med det. : ) 

Nä kära gott folk.. dags att komma till sängs. 
hoppas ni blev lite klokare!
ciao ciao.

"Narcissus" (1881), av Benczúr Gyula(1844-1920)

Dj Mania.


Paarty låt nr 1 : ) Gööööööttt..längtar till helgen redan! =) ska bli skoj=)

torsdag.

Då var det dags igen att uppdatera sig. Lite skönt med regn kan jag tycka. MEN USCH säger många. Men det kan inte alltid vara toppväder.. och därför ska man inte deppa ihop för det. Njut av det man kan göra inomhus istället då=) Jag har pluggat och städa o donat lite. Det är sånt man får tid till när vädret är dåligt=) Sedan kan man alltid kika i affärer när vädret är sämst.. vilket jag också hann med idag=) Livet leeeker. 

Imorgon är det dags för fest igen.. jag funderade på det förut hur många helger jag har varit ute nu och det måste vara 5 eller  6 helger i rad nu??.. jag tror nästan det.. men va kul jag har haft också=) Taack vara en person... min goa Sandra! toppentjej verkligen ;) och imorgon kör vi igen... hos ett killgäng .. : ) Det blir grejer det. =)

Lite jobbigt dock att nästa vecka så kör studenterna igång. Då kan man knappast gå ut då. Sååå typiskt. Då får man väl ha lugnhelg då.. men va tråkigt de ska va då=) Någon som vill ha spelkväll då?=) haha. Får man ta nästa vecka. 

Denna helg är det Sveriges nationaldag OCH EU-valdag =) Oj oj,.,. mycket nu... men jag hoppas ni att alla kommer att rösta där ute???..Jag har redan förröstat.. =) Det är kul med olika val tycker jag.. det känns som att man får vara med att påverka en liten del.. : ) Sååå.. jag säger det.. UT OCH RÖSTA MED ER, det är allas medborgares plikt tycker jag!!!

Jag ska nog gå o göra lite popcorn för hyrfilmen. Idag fick det bli "Vi hade i alla fall tur med vädret - IGEN". Hoppas att den är skoj=) Ha en bra torsdagskväll alla.
Kramkram

Snart sommarlov.

Hej o hå va jag va seg.
Jag är visst lite dålig på att uppdatera på denna blogg har jag märkt,... har haft en period där jag inte ha vart i behov av att skriva så..men det kan det alltid bli ändring på. Funderar på ifall man ska göra om min blogg lite grann kanske.. jaja.. det märks.. jag återkommer till det i sådana fall. 

Livet leker med mig just nu. Jag är singel och fri som en fågel=) Jag är otrolig lycklig just nu i livet och inget slår fel just nu. Jag har världens underbaraste vänner och bästa familjen man kan ha. De har stöttat mig otroligt myycke! TUSEN TACK! Man inser när man mår som mest piss eller hur glad man än är, alltså vilken dag som helst egentligen, så behöver man vänner och familj. Finns inget bättre! Jag trivs att vara ensam och njuter för varje dag med alla nya händelser eller äventyr som sker. JAG mår toppen!! nu är det väl klart för er som läser detta sig!! HAHA. Klart man har sina dagar då jag saknar att ha någon att krama, pussa och mysa med när man är som mest myssjuk. Jag har ju haft min trygghet i mer än 2 år och det är ganska svårt att ställa om sig... men jag låter det ta den tiden som behövs=) Men jag behöver ändå inte ligga och gråta varje kväll... som jag gjorde förr när man blev dumpad. Otrolig frihetskänsla! TACK FÖR DET!!!!!!

SNART SOM SAGT... är det...... SOMMARLOV! gu jag känner det redan nu. Jag vill ha loooooov nuuuuuuu!!.. bara ett arbete som ska skrivas ihop. Jag blir LÄTT klar tills fredag.. sedan är de lov=) Tar några dar ledigt.. sedan dags för att kolla upp med examensarbetet samt att måla lekstuga o altanen=) Jag har en hel del att göra i sommar som sagt. Sedan får man hoppas på lite skojiga saker som händer. En tur till gbg är planerad.. det längtar jag till!!! : ) 
Mycket på g.. skönt skönt =)

Som sagt... Jag njuter av livet. 
Det kan inte vara bättre. =) 

Dags för att sova tror jag.. haft en tröttis dag idag. Ögonen bara faller ned.uhh.. ssoooova.. ser min stora säng just nu obäddad... den ser väldig mysig ut! dags för det tror jag. 
ha de bra alla nära & kära & ni andra som jag inte känner!
kramkram 


RSS 2.0