Meddelande från marknadsföring

Låt oss reda ut begreppen en gång för alla.
Folk frågar ofta vad marknadsföring är. Nu kommer förklaringar på det.

  • Du är tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och säger: -"Jag är fantastisk i sängen". Det är direkt marknadsföring.
  • Du är på fest med massa kompisar och ser en snygg kille. En av dina kompisar går fram till honom, pekar på dig och säger: -"Hon är fantastisk i sängen". Det är annonsering.
  • Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom, får hans telefonnummer. Nästa dag ringer du och säger: -"Hej, jag är fantastisk i sängen". Det är telefonförsäljning.
  • Du ser en kille på en fest, slätar till klänningen. Du går fram till honom, häller upp en drink åt honom. Frågar: -"Får jag?" Lutar dig fram, låter dina bröst nudda hans arm, rättar till hans slips och säger: -"Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen". Det är PR (Public Relations)
  • Du är på en fest, ser en snygg kille. Han kommer fram till dig och säger: -"Jag har hört att du är fantastisk i sängen". Det är tecken på ett starkt varumärke. (Brand Recognition)
  • Du är på en fest och du ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom att gå hem med din kompis istället. Det är representation.
  • Din kompis kan inte tillfredsställa honom som hon gick hem med så hon ringer dig. Det är teknisk support. 
  • En kille kommer in på en fest. Han blickar ut över rummet. Inser att han vill ha alla brudar, så han ställer sig på bordet och skriker: -"Jag är fantastisk i sängen!!!!". Det är spam.



HAHAHA.. verkligen min humor. hahahaha. törr kanske?.. men jävligt bra. 
have a good day. = ) 

Räkafton 11/7-09

Åh vilken lyckad kväll det blev tycker jag. Jag kan nu erkänna att jag va faktiskt lite nervös inför kvällen med allt som jag hade planerat i matväg,utstyrsel mm. Men det blev som jag hade hoppas på! ; ) Alla var nöjda och glada.!! 
Men en chock fick jag i början av kvällen, 2 av tjejerna hade presenter med sig o gav!!... 
whhaaat? tänkte jag. De behövdes ju veeeeerkligen inte. Men gu så goa o snälla! ; ) Jag va glad så länge de kom =) Mycket mat, skratt och prat blev det för kvällen.. och va otroligt fort klockan gick!!.. vips så var det halv 11..
Men otroligt skoj och jag tackar alla för dem som kom!!! otroligt kuul.. och snart får vi göra sådant här skoj igen!! ; ) Kanske en bastukväll med gott vin till? : ) snaaart så!=) 

Snart ska jag ha skoj igen. 
Göteborg nästa. Jag och chärry nu på tisdag.. wwwiie : ) Bo på scandic och bara ha skoj i Sveriges vackraste stad =) Liseberg here we come. =) Jag lääängtar.. har längtat så länge för att vi ska åka.=) De ska bli ssåå skoj!

uhh nu sitter jag här och plutar på min "lilla" bullmage. haha.. Mätt och belåten. 
Blev lite paj över från igår..Myyyms.,,  = ) 
Bara slappa idag känner jag.. gu va gott det ska bli. Bara sitta och inte göra någonting..mys!. 
ha en bra söndag.
kram!

städ och förberedelser.

Idag fredag.. skönt med helg och dags snart för min KAAAALAAAAAS/fest :)..
kvällens tema: Rääkafton.  
Skööj skööj. Så vad har jag gjort idag då? stäääda, städa, handlat grejs.. och gjort lite förberedelser för möradagen :) Det ska bli kul att träffa dem närmaste vänner igen ; ) Äta räkor, massa annat gojs och bara umgås=) vädret verkar inte vara lovande..men det spelar ju ingen roll ; ) Har spel o annat vi kan hitta på=) synd att jag inte kunde bränna nya skivor..menmen.. thats life.. får snart en ny dator.. wiiie. 


Ikväll blir det att städa mitt rum.. och hänga upp tavlor som jag har väntat med alldeles för länge... nu får det bli av!!.. sedan bara slappa,och ta det lugnt ;D SNaaaaart.. ska jag o chärry till gbg och göra den stan osäker : ) skoooj : ) Gå på liseberg + en övernattning : ) iiiihhh :D jag längtar =)

ooohh.. nu är jag mätt och belåten.. nyligen käkat hemgjord pizza... myyyms va det!  = ) snart ska jag dra o hyra film. : P
men ha en bra fredag allesammans !! ; )
kraam.


Dienstag

Idag när jag vaknade upp så fick jag en glad nyhet som jag skulle ut på - nämligen jordgubbsplockning ; D Den årliga jordgubbsplockning... SKOOOj och rusade upp ur sängen ; ) Tyvärr var ju vädret va sisådär.. hade gärna fått varit sol, men vi fixade de ändå. Vi kom dit, plockade 4,6 kilo och hann precis betala förrän regnet kom... TUR verkligen. Det var också otroligt mumsigt att gå och småäta av dem goda jordgubbarna ; ) vi plockar alltid korona eller polka, för det är dem sötaste ; ) 

      
          



Annars idag har jag mest suttit inne och titta lite på tv, mest om michael jacksson, ens stora idol som barn! ; ) Det va en film om jackssons familjen idag.. har den sista delen som jag ska se på imorgon. En mycket bra film om barnen i familjen Jacksson ; ) Nu sitter jag och tittar på minnescermonin av michael. Mycket fin är den. 

Snart är det helg, jag lääängtar!! ; D 
puss tja.

Michael Jackssons minnescermoni

Just nu går tv4s sändning ifrån Los Angels för att minnas hans tid här på jorden! 
Vila i fred Michael. Du var otrolig bra och fanns i min uppväxt med din musik!
Jag ryser när jag tänker på att du nu är borta. 
Vila i fred - michael jacksson. 
<3


kråkbrinken


Dagens låt går till denna dam - Sofia Karlsson!. Myyysig låt : ) Gillar hennes röst =) mycket bra! 

Montag.

Måndag dag är det och en ny vecka. Lite planering har det allt blivit. : ) Denna vecka ska jag försöka att komma iväg för att plocka jordgubbar, får se hur vädret vill ha det. Sedan ska jag söka lite jobb o skriva klart CV .... för idag va jag till ams. Fy fan.. de förklarar som man är typ dum i huvudet, att man typ aldrig ha varit inne på deras hemsida. Guuuaasch. Blev kokko när jag satt där. Ointresserad som vanligt satt jag där fint och gäspade ihjäl mig typ. uhh... thats life. 

kom att tänka på nyss att jag har lovat att lägga ut en bild på linnet jag hade på mig i lördags. Äntligen orkat att ta en bild.. såhär ser den ut. 


                            
      Framsida                                                     Baksida

Efter ams idag så följde jag med mor till affären. Fann mig ett kap faktiskt. =) En fin ring som va lite tuff.. 

Ring med taggar och lite krussidull emellan.. syns ej så bra.. inte världens bästa kamera man har. 

Kanske dags att söka jobb?
tror det.

tjaao.

ferra , fest, partaj, kaaalas?.

ja det får heta vad det vill.. idag ska jag ialla fall feeesta looss i denna täthet av värme:D Det blir skiiitbra=) Köpt en liten present till J som jag ska till ikväll=) hoppas hon blir glaaa :) Ska bli skoj att träffa psykologi kompisarna igen ; ) länge sen sist. sedan är det ofantligt skoj att träffa nya människor=) Hoppas på en skoj ikväll=) 

Idag såg jag något verkligen störd och skoj så jag dog av skratt. Min mor o jag åkte i vår bil till stan.. men på vägen dit.. när man åker igenom en rondell vid färdigbetong så finns det en liten minibyggd bro mitt i rondellen. Där av alla ställen satt det en gubbe i fiskarkläder, uppe på bron och på en liten pall och metade i "vattnet". hahahaha..han satt där alldeles nöjd och vinkade till alla bilister. SHIt va fult!!!!!!!!!!! hahaha.. jag o mor fick ett gott skratt! ; ) Va knas ibland saker och ting är =) Det är kul med lite knasigheter ibland ; ) 

idag känns det extra skönt att inte behöva vara stressad för vad man ska ha på sig ;) Har hittat ett jättefint linne(med tips från en vän) på carlings :D Skiiitsnyggt! Blir jag fotad ikväll så får ni linnet då=) Annars tar ja bild på den en annan dag.. orkar ej nu ; ) 

nä dags för slappa kanske?
kraam.


RSS 2.0