Incoco - mitt egna test.

Jajamensan!.. nu är det dags.. jag har inhandlat Incoco. Förut i tidigare inlägg har jag lovat mina kära bloggläsare att testa incoco för att avgöra om det är en 2009 års flopp eller flipp grej. 

Ni som inte vet vad Incoco är så är det de nya nagellacket, som är som ett klistermärke. Detta nagellack garanterar att man slipper massa kladd, onödig väntetid samt att det ska ge samma bästa, professionella resultat som ett vanligt nagellack gör. Vi får väl se... 


Förväntansfullt öppnar jag förpackning som då bestod av nageldelarna, en nagelfil och träpinne(nagelbandetgrejs) samt en duk för att kunna ta bort nagellacket sen. Detta nagellacksklister består av 3 lagar, ett underlager, nagellacksfärgen samt ett lager över.. allt i ett. Det innehöll också 20 st nageldelar för att kunna välja de delar som passar sina naglar bäst. Jag kan säga det, när jag öppnade påsen med nageldelare.. som kom en staaaank av nagellack ut... uhh.. ingen god doft..... hahaha.. 
Innan jag började med att sätta på nagelklistret.. så skulle man göra rent naglarna med blöta servetter samt fila och dra upp nagelbandet.. vilket jobb bara det va!!! ... 



Här syns det hur jag då lägger nagelklistret på nageln. SÅ som det stod i paketet - Lätt och enkelt.. Ta mej tusan att de INTE va.. vilket pilljobb. Enligt denna produkt... så ska alla fingrar vara runda och fina vid nagelbandet... KLART MAN INTE HADE DE.. fick dona och trixa för att de skulle se bra ut. Svårast var att fixa med högerhanden... att jobba med vänster.. tufft.. men det gick. För att skala av nagelklistrets längd.. så filade jag i nagelsbörjan, kant i kant.. för att lätt och smidigt kunna dra av försiktigt den delen man inte ville ha kvar på nageln. 


Som sagt, bilden säger allt.. det var tufft vissa stunder när man inte gick som man ville.. hahahahahhaha. Bilden visar min besvikelse och inget annat.. ahhaha. 


Denna bild ska då visa mitt resultat av naglarna.. ingen bra bild.. men de får gå. Jag fick ju till slut på mig nagelklister grejset på naglarna..  ; )


Så var blir mina resentioner av denna produkt?
Allt som allt tycker jag produkten var en bra sak att kunna testa eftersom dem som inte gillar väntetiden så är denna produkt perfekt. För mig tog det ca 30 min att sätta på mig detta. Men då kan man ju säga att jag va nybörjare. Är det så att man har vanan inne, så skulle jag tänka mig att det tar högst 20 min. 
Det andra som var positivt med produkten var att man fick med sig grejer för att kunna fixa naglarna innan själva nagelklistret, MYCKET BRA!, och att det innehöll 20 nageldelar, som man kunde välja emellan för att få dem rätta storlekarna till sina naglar! Ett stort plus till det. Till detta incoco så finns det Manikyr man kan välja att ha, ifall man inte vill ha nagellack som jag valde., det ger ett + i kanten. Sedan var det också inte så dyrt - 69kr!

Nu kommer vi till kritikdelen. Här gäller det att ha pillandes känslan i produkten, vilket jag anser kunde vara frustrerande ibland. Man trodde det skulle vara smidigt och enkelt som det stod på produkten, men det visade det sig inte alltid att vara, vilket ger ett minus i kanten. Proceduren med att få på nagelklistret på sin nagel var lite besvärligt när man skulle pressa ut klistret på nageln.. eftersom det ville inte lägga sig ned på nageln ibland.. vilket var ÄNNU MERA frustrerande. Nu i efterhand.. så kan man se att klistret inte har lagt sig så bra i hörnen, vilket man måste nu i efterhand trycka ned då och då. Det är ju inte bra. 
De sista kritiska jag vill ge för produkten - Det fanns inte så många färger att välja emellan till sitt nagelklister. Det har inte kommit många färger.. men det kanske kommer - om detta slår igenom? Ja, vi får väl se.. 

Vad ska jag då säga som slutpunkt för denna produkt? Jo.. vill man ha ett nagellack för en kväll.. och gillar starka eller jättesvaga färger till nyanser.. så är denna produkt perfekt. Men jag kan inte nu i dagsläget ge något betyg för hållbarheten.. men det visar sig inom kort. 

Så mitt betyg till denna produkt bliiiiir.........


   av 5 solar. 


Ha en bra dag. 
kramkram





Ohh.. det gick.

Igår gjorde jag min första tenta i psykologi... skit va svårt det va! .. men det fick gå.. jag svarade så gott jag kunde. Mer kan man ju inte. = ) Mådde inte riktigt välö igår eftersom de kändes som ett misslyckande.. men en bra studiekamrat sa bra, positiva ord.. så då kändes de mycket bättre! Tack för det. Det behövdes verkligen!.. = )

Nu känns det så himla märkligt.. jag har verkligen inte att göra för tillfället.. inget plugg i psykologi.. skumt.. men skönt. Så idag är det tänkt att dra ned till bergvik o stan för att jaga efter skor. Shit va svårt de är. Hoppas jag finner "vanliga" skor och ett par vår/sommar skor.. vore skoj! Så det är planen för idag. 

 







Hahaha.. vilken kul grej att nöja sig med. Här kan du gå in och checka du med.. för nöjes skull. 

Nä dags att göra iordning sig för att komma iväg. ..idag kära vänner.. idag ska jag ta tag i att köpa incocco (klisternagellack).. ska testa de sen. puss haaaaj!


stor säkerhet.

Idag är det absolut sista dagen för att pränta in den sista kunskapen, och framför allt kolla upp om man kan den andra kunskapen som jag har repiterat möe förut. 

Jag känner att jag med stor säkerhet kommer att klara det imorgon. Jag är inte ett dugg nervös nu.. och inte varit det heller.. om man jämnför med andra klasskompisar. Det ska väl inte behöva vara så svårt va? 
Jag tycker att det mesta i psykologi är så självklart.. och innebörden för allt, förstår man. Men det är väl mest besvärligt med termer o så,.. men de får man plugga på lite extra. Det ska nog gå bra. Skulle de inte funka sova inatt så får man ta till lite hjälpmedel - valerina natt - så funkar det. 

Men just nu har jag inte kommit igång med pluggandet. Njuuter av dagens kaffe skvätt och att solen lyser in genom fönstret. Ohh.. mysigt med vår. Nu får det gärna hålla i sig. MEEEN (som tony irving säger).. det skulle kanske bli lite nederbörd av snö redan imorgon. blää.. hoppas det inte stämmer. 

Längtar till helgen.. är sugen på att festa loss och fira tentan. 
Har några förslag.. undrar bara vad det blir man tar. 
jaja.. märks. 

Ha de alla. dags att börja.. tiden rinner iväg. puss hej. 

Gammal skönhet.

Oj oj vilken låt! Många minnen.. men skön sångare.. skit.. älskar hans röst!!! : ) Njuuut. 


behov - fynd.

Jag hamnade på stan tillslut idag.. både positivt och negativt vill jag påpeka. Mina j*vla fötter krånglar som alltid,.,.världens värk som alltid.. gaah.. trött på det.. köpa nya skor snart igen. faan.. orkar ej. Positiva var väl behovfyndet jag fann.. nya linnen som jag verkligen har vart i behov av .. sletet linne fick jag på mig idag.. insåg att linnet var ett mycket gammalt linne som jag använde jag föööööööör lääääänge sen, typ 18 år åldern.. Jag tänkte: Den får jag säkert på mig nu.... ELLER?? neeeej. Linnet har sitt eget liv eftersom det hade en förmåga att krypa upp så att min "lilla" mage ville sticka fram och börja hälsa på alla "HÄR ÄR JAG, SER NI MIG?".... usch usch - störande moment.. 

Idag fick de blir 2 linnen från gina - ett klarblått och ett vitt linne. LÅNGA linnen som sträcker men ändå täcker lite av sin knopp men framför allt bulan på mitten. 

https://www.ginatricot.com/#/product/26055315  - orkade ej ta ett eget kort.. här har ni bild för att se vilken de blev,. 

Sedan blev jag besviken idag också - reklamen visade från gina precis - tröjor jag va intresserade av, tror ni dem fanns? aldrig.,. så som jag letade.. typiskt. Det ska j*vlas jämt. hehe.. 

pluggat en hel del idag.. det börjar att sitta mer och mer... men fortfarande mycket kvar. 
Det roligaste och bra att jag är inte ett dugg nervös inför tentan. Jag gissar på att jag kommer att klara de,. Lika bra att ha den inställningen. : ) Då behöver man inte gå runt att grubbla sig över det. Ta det som de är. Går som det går. 

nä får börja röja upp i rummet.. ser förjävligt ut. Kanske kan vara bra att kunna sitta vid bordet och plugga imorgon.. när jag bara ha 3 dagar kvar till tentan.. haha.. 

tjao på er alla. Hoppas ni haft en stimulerande helg.. som jag har haft, vill jag lova!
bye bye. 

Dagens låt

Myyyslåt! : ) skön låt : ) Lyssna o njut!

handla grejs?

Hahaha.. idag blir det iväg till stan och kolla läget för vårmodet.. eller kläder överlag. Nu vet jag EN person som sitter och skrattar åt det.. min vän Cissi.  hahaha.. säg till Mr K att jag handlar mycket.. jämnfört med dig. hahahaha

Jag ska i alla fall dit till stan idag med mamsen .. mest hon som ville dit.. en annan behöver plugga men samtidigt när erbjudandet kom.. kunde man inte tacka nej.. HEHE.. såg lite nya kläder på reklamen igår.. får gå till butiken o titta. 

Annars går de bra med tentapluggandet. 
Det var bra att sitta ihop igår för att hjälpa lite varandra.. det kändes som en befrielse. Gött och vi ska ses på måndag också.. då ska man (förhoppningsvis) kunna mer. Det går nog säkert bra! *tummen upp* 

I mina högtalare brusar för fullt med Pop-Vis-låtar.. skönt att lyssna på! 
Sofia Karlsson - Visa från kåkbrinken
Underbar låt och skön röst tjejen har!!! uhhh.. 



Usch.. vilken dåligt inlägg ja fick nu. Jag lovar för förbättring!

Nää.. dags för att dricka lite kaffe kanske?

tjaao.

stress + mys

Idag har det varit riktigt stressigt. Ut och försöka att söka så många jobb som möjligt. Självklart fanns det nästan ingen chef på de platser jag besökte.. vad gör alla chefer egentligen?? ett mysterium.. jag lyckas alltid.. av någon konstig anledning - pricka in alla chefer "uppdragsdagar".. gaah.. tröttsamt.. men men. 
Det finns ett jobb skulle jag gärna vill ha.. hoppas hoppas!!! (nu pratar jag om sommarjobb.. då.. så ni hänger med.) Det verkar så kul och jag har sökt dit flera ggr.. jag viiiiiill! 

Var ute på en promenix förut.. asmys.. bara koppla bort tentan.. för den är jobbig nu vill ja lova. Det finns så möe annat skoj hemma att göra.. än att plugga. Som tur är kommer jag iväg till universitetet imöra för att plugga med 2 studiekompisar. Måste ta tag i plugget.. det är ju ändå tenta nästa vecka på onsdag.. tiden tickar ned. gaah.. vill inte... hehe.. uhh. 

Just nu i denna stund satt det extra fint med en varmt kopp kaffe.. det är det godaste man kan få på en eftermiddag när jag sitter och pluggar eller sitter , som jag gör nu, och skriver i bloggen för alla kära läsare. Inte för att det är så många som läser.. men jag tror att jag har några trogna läsare.. annars.. nehe.. skit i de då. haha

jaha, vad ska jag skriva nu annars då?
Det är något som är svårt - vad man ska skriva? 
Det finns ju egentligen mycket att debattera om .. men mycket som finns en självklar åsikt till och som en vanlig ung dam( som jag ) inte ens behöver uttrycka mig om eftersom alla tycker likadant. Vad blir det för vits med de då liksom?

Det är som alla vet, så är ju Josef Fritzell en man som borde dööö. Han borde inte få leva eftersom han har gjort ett sådant missär för sin dotter och "deras gemensamma barn".. usch va hemskt att säga de... "gemensamma barn".. vilken incest. Synd för alla som är involverade och behöver lidas för något så hemskt.. för det kommer , antar jag, inte gå över på en dag när det gäller ett trauma som ha varit i 24 år. Det är bara för hemskt.. men vad ska samhället göra för sådana idioter? .... sjuk värld som sagt. 

Åter till min verklighet. 

Idag får jag träffa Mr G igen.. det ska bli skoj. Inte setts sen i helgen.. bara mysa och slappa hemma hos honom! .. Skönt med ett break i pluggandet.  Inte godis breaket... utan pausen.. haha. Det vore inte fel med godis.. men AJA BAJA säger det i mitt huvudet. Ska försöka sluta med det.. men är de lätt eller? ... nä är svaret.
Men mer motion har de blivit.. 1 timme gående ute.. varje dag nu + sit ups på kvällarna. En bra början. 

Nu ska jag fortsätta att njuta av mitt härliga kaffe innan de blir för kallt. 
bye

Bilderna är tagna med min mobil.. ej bra kvalité! Ha avseende med detta!









Otroligt skönt i solen.. jag gillar våren starkt! : )




Sol, värmande sol!

Solen är framme och jag är glad för det! 
Mys vårväder!
Ska strax bege mig ut men först vill jag göra en liten grej först! Nämligen en utmaning till några jag känner. 
De utmanade är: 
Caroline 
Anna-Sara 
Kamilla

Kopiera min lista.. fast fyll i dina uppgifter istället med den första bokstaven i ditt namn!

Kopiera texten nedan, klistra in i anteckningar..radera mina svar och fyll i dina svar med ditt namns första bokstav!



1. Vad heter du? Ann-Sophie

2. Ett ord på fyra bokstäver: Ananas

3. Flicknamn: Amelia

4. Pojknamn: Albin

5. Yrke: Arkiverare

6. Färg: ananasfärg

7. Klädesplagg: Acne (jeans)

8. Mat: aubergine

9. Sak i badrummet: ansiktsvatten

10. Plats/stad: Arvika

11. En orsak att vara sen: Absolut jättetrött

12. Något man skriker: AAAARRRRSCH!

13. Film: Armageddon

14. Något man dricker: aqua vatten

15. Band: A Camp

16. Djur: Apa

17. Gatunamn: Anna stjärnhöksväg

18. Bil: Audi

19. Sång: Arms Wide Open (gruppen creed)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Amerikansk fotboll


Ha de så kul.. och njut av den härliga vårsolen nu!
tjao!

Grand finale!



Melodifestivalen 2009 - final i globen. Mycket spännande! Jag har inte sett en enda deltävling.. det var mest bara för att vara lite tålmodig att invänta och se vad de blir för låtar i slutet. Hoppas det blir många bra låtar.. och att EN toppbra låt vinner.
Hoppas det inte ger en besvikelse... det återstår att se.

Igår firade jag och Mr G våran 2 års dag! : ) Vi har varit tillsammans i 3 år .. men igår var de 2 års dagen!!.. vilken mysig kväll för bara han och mig!.. det känns för varje dag som går och kärleken blir bara starkare och starkare.. jag har inte varit så kär, förälskad och galen i en person i hela mitt liv! <3 jag känner mig lycklig lottad som har han!

nä.. dags för att hjälpa mamma med hårfärgningen.. ciaaao beella/bellos!.. eller nått.. haha!


offside.

Det kan man verkligen säga att man känner sig som. Jag har varit det några dagar pga skolan och massa annat dret. Saknar vissa i min omgivning som jag inte riktigt vet vad jag ska göra åt.
hmm.. jag bara önskar ifall personen förstod de.. men det kan hon/han inte göra eftersom jag inte har sagt det.
Det dåligt över att jag inte har gjort det.. men samtidigt vet jag inte hur de skulle lösa ändå.
äh.. får se när jag tar tag i det, nu har jag inte tid... synd nog.
Sedan har en annan person kontakta mig från mitt förflutna.. det känns också väldigt märkligt eftersom jag har lagt allt de dära bakom mig och så ploppar bara personen upp igen.. usch.. jag vill inte. Berättar massa saker för mig som känns: nää... jag vill inte veta.. men bara tänker: varför sa du inte det förr? .. det spelar ju egentligen ingen roll eftersom nu är nu och då och då.. men det känns ändå weird.. hahaaha.. och skrattretande på samma gång. .. usch tillbaka till nuet,

Offside är rätta ordet för allt annat. Uhh.. ska snart spärra in mig själv i min bubbla för att plugga till den stora tentan. grr.. vill inte.. men de måstes tyvärr.. får som sagt börja lite smått i helgen. Har ju 2 uppgifter också som jag inte är klar med. uh.. trist att behöva plugga på en helg. Men en uppgift nu jag håller på med är skitintressant..hur folk kunde forska förr för att ta reda på saker.. sjukt..

nä dags att tas sig i kragen och börja göra iordning mig.. leta efter kläder ikväll =) Ska ut på restaurang med älsklingen eftersom vi firar 2 år idag! wiiie :)
tjao..


Ett år äldre

Alla helger kommer och går. Nyligen va det helg och det gick för fort som alltid. Men denna helg fick jag bli ett år äldre. Man har ju inga val direkt.. det sker för alla. Gyllene åldern - 24 år?! hahaha.. eller ?.. snart 25 ohh. det kan bli skoj. Det ska VERKLIGEN firas men det är ju ett år tills dess.
Jag firade i alla fall 24 år med familj och vänner. Det var nice. Brorsan kom hem och det händer inte allt ofta! Så skoj. Jag sa hela helgen, "oj oj va gammal jag blir".. medan brorsan kollade stint mot mig och sa: Va är inte jag då? hahaha.. han är ju snart 30 år... shiiit. Tiden går så fort. Hinner knappt med längre. Men det blir säkert bra.. snart är man ju 30 år en annan också. hehe,.. vart i livet är man då?.. om 6 år .. herregud.. vill inte tänka på det. Jag lever här och nu.. och målet just nu är att klara min examen och psykologi kursen : ) och leva så länge som möjligt, lyckigt med Mr G. Men vet aldrig tyvärr hur länge ett förhållande kan vara.. man siktar och hoppas på att det varar länge. <3 för just nu känns det som är det bästa man kan ha!!! finns liksom ingen annan människa jag vill vara med.. han vet ju allt om mig och viceversa. Det känns så bra och varje gång vi ses så känns de så pirrigt och det blir är så roligt och mysigt att umgås tillsammans. Man har ju utvecklats tillsammans.. och gjort en hel del saker som man inte glömmer. Sedan finns det ju självklart saker man minns väldigt väl och vill helst glömma.. men det kämpar ja med varje dag.. och det går bara bättre och bättre.. det känns så bra!!!!

Annars på min dag - 7 mars lördag - så fick jag lite grejjs.. mest grejer för flytta hemifrån. Alltid bra! Mr G:s presenter va asmysiga!!! Tack för din omtanke.. du är för rolig när du ger presenter! puss!

Ny vecka.. nya äventyr? njjaa.. en lektion denna vecka.. + en massa plugga.. snart tenta som sagt. Men det kommer jag att fixa.. det ska inte behöva vara så jävla svårt.. eller? Det mesta är självklart tycker jag. Det ska nog gå bra.

nää.. nu ska jag fixa badrumspegeln.. den ser förjävlig ut.
tjao.

Incoco

incoco_kicks

NYHET!

Incoco - flaskfritt nagellack

 

Med Incocos flaskfria nagellack slipper du kladd och torktid!

 

Lacket lanserades på Sephora under 2008 och gjorde stor succé.

 

Incoco består av 100 % nagellack men är torrt och enkel att applicera. Ett paket består av 20 strips i olika storlekar. Du applicerar lätt en stripe genom välja rätt storlek och trycka den mot nageln.

 

En stripe består av bas, färg och topplack för ett perfekt resultat. Nagellacket håller upp till 14 dagar.

 

 

 

Finns i 10 olika nyanser på alla KICKS.  Pris 69 kr

 

 incoco

 

 

Wiiie.. ny grej.. det måstes provas.. när de kommer ut i butik.. de skulle komma nu i mars.. har de kommit måntro?

Ska till stan idag.. kanske skulle kolla in!.. hehe.. ciao.


Dagens låt ..



Hahahhaha, vilken skoj låt.. lite nördigt.. men go att höra på!! hahaha.. enjoy!

hektiskt och jobbigt.

Vilken 2 stressande dagar det har varit nu.. så här i början av veckan. HERREGUD beskriver nog det bäst tror jag.
Det började med att man såg i schemat att vi hade 2 lektioner i början av veckan.. SHIT va diffrent så. Det märktes också på folk ifrån klassen.. det var bara halva styrkan i måndags.. folk var väl trötta efter helgen.

I alla fall.
Det började med att man vaknade astidigt den dagen för att inte försova sig.. tänkte jag. Vi skulle börja vid 13 tiden, men man vet aldrig ifall man är lite trött efter helgen sådär.
Vaknade vid 08.00.. kunde verkligen inte somna igen. Så jag bestämde mig att göra iordning mig och dra till stan. Mycket trevligt att vandra i affärerna när de var knappt så mycket kunder. Göörgött. Fann lite grejer och va helt nöjd med förmiddagen.
Sedan kom eftermiddagen.. lektion 1 av 2 skulle börja - Psykiska störningar.
Jag kan säga er, ni som läser detta - JAG FICK EN CHOCK!.. vilken hektiskt och jobbigt föreläsning. Jag svettades nästan i pannan och hela min rygg va dygnsvett. Jag har nog aldrig... under mina 3 ½  år på universitetet skrivit så intensivt som jag gjorde då. Jag skrev, skrev skrev och bara skrev konstant hela tiden. Inget uppehåll här inte. Inte nog med det... tjejen som hade föreläsning pratade i massa termer, svåra ord, fackligt språk, så de man har skrivit i anteckningar är svårbegripligt.
JISSES... värsta persen någonsin, .. jag räknade nyss på hur många sidor de blev från den första föreläsningen - nämligen 12 sidor..... det blev möe.. och skrivkramp till topp.

Idag var det lektion 2 av 2. Behandling av psykiska störningar. Jag var mycket nära på att skita att gå dit idag.. men jag tänkte ändå ge en chans.. det var nästan lika pest de med. Inte nog med att hon skriver på tavlan och så, för de tycker jag är rätt bra, för då hänger man med.. men att hon skriver något på tavlan och sedan pratar om något annat. Man blanda ihop jättemöe och det blev bara ett stort jättestudd... fyyyy... får se hur de går alltså.. det kommer ju ändå komma på tentan menar ja.. hmm....
Jobbigt har de vart i alla fall. Så jag har inte kunnat vart så social för både igår eller idag.. eftersom man är ganska slutkörd.
jisses..

Gött att det är helg nu!.. sjukt att säga såhär i början av veckan.. men så ligger det till. Jag ska försöka ta tag i uppgifterna som vi har.. så de är klart.
Dags för att sova.. astrött verkligen.. sjukt.....
tjao.


good sunday

Jaa jissses hur det har varit med allting. oj oj vilken helg! Det har varit mycket kul och intressant faktiskt.
Fredagen kom och jag o Mr G landade hemma hos cissi o kent kl. 15.00. Cissi o jag gick ned och handlade det vi skulle käka - kvällens rätt Whraps! mmmmmys.. gott.. något nytt cissi hade hittat.. göörgött. Kyckling i en grönsaksröra med tortillabröd! Suupergott verkligen..
Sätte igång med det direkt och va klara 1 ½ timme senare.. götta oss och myyys helt enkelt!
Sedan direkt på cider och smutta på den. Dunka dunka musik och soft till en början. Sedan kom kortleken fram och det var dags för "up the river, down the river",. Alltid en kul och bra-start-lek för att få folk att komma igång!. sedan kom linnea och med det efterlängtade SINGSTAR!.. sedan börjades de.. lugnt och försiktigt.
MEN seeeen.. alla ville sjunga och vi drog i de stackars 2 små micarna. hahahahha. men skoj va de.. många bra låtar också! Jag funderar seriöst alltså om jag inte ska köpa typ PS2 med singstar.. för det är sååå kul! Jag skulle kunna sjunga nyktert samt onyktert.. spelar ingen roll..
Kanske skulle ha önskat de i present?.. men de är lite försent nu.. om mina päron/brorsan skulle ha hittat ett begagnat nu.. fyller ju år till helgen som kommer. men men.. kan ju alltid lägga fram förslaget .. så får jag se vad som händer på lördag.

Idag tog jag tag i det där med hårfärgningen..
Det blev ganska så bra.. gött med något nytt helt enkelt.. Såg bedrövlig ut innan.. som tur är så har jag ingen bild på hur jag såg ut förut.. för det vill man inte se.



jaja.. nu blir det lite städning och kanske en lässtund. bye bye for now.

RSS 2.0