Löningshelg.

Hello!

Nu sitter jag här vid mitt kära skrivbord åter igen för att bokstavera ihop lite ord & meningar för att berätta att det är löningshelg. Vilket nyhet va?.. Det visste ni redan. Jag myser i alla fall. Gött med helg.. =) & med löning som är insatt på kontot. :) Då myser man.
I morgon blir det knappast mysigt.. eller jo.. beroende på hur man ser de. Det är mysigt & trevligt med sällskap =) Men inte så mysigt som att ligga i soffan helt själv en helgkväll men desto kul att få komma ut och ta ett varv på dansgolvet med mina kära vänner. Det var alldeles för länge sen vi va ute sist ... :P Så det ska bli skoj som sagt.

Men ikväll tänkte jag åter igen upprepa det som jag gjorde för 2 fredagar sedan, nämligen spaakväll igen. Super verkligen!! .. =) Så det blir det.
Annars något annat som jag också verkligen myser till är blommor. Här om dagen tog jag en fin bild på en bukett tulpaner som min kära vän C gav mig! Underbart fina!!! Tack vännen!!




Så tror jag min helg kommer att bli, både lugnt och festande!

Vad ska du göra i helgen?



Stereo Love



Edward Maya feat. Vika Jigulina

Telephone



Lady Gaga & Beyonce

koppar.



För tillfället har jag fått lite problem med spänningshuvudvärk.. :S Det är sisådär med faktiskt. Usch.. vart mycket nu den senaste tiden. Hoppas att det släpper snart. Får massage varje kväll vid axlarna.. och de hjälper från huvudvärken .... skönt det iallafall. :) Det finns ju olika metoder för att få bort spänningsvärk eller värk överlag.

Jag satt nu och tittade runt angående olika metoder...
Denna metod som bilden visar är varma koppar som sugs fast på huden.. och det ska tydligen vara bra för värk på ryggen. Det är en gammal, kinesisk metod som man har använt mycket mot värk. Tjejen på bilden är en reporter för Kropp och Hälsa på aftonbladet.. och gjorde denna metod för att bli av med sin axelont.

Men herregud .,.. när jag såg bilden så tänkte jag: men jisses hur människan ser ut??!? Vad har dem gjort med henne? Men sen förstår man hur kopparna sitter när man ser nästa bild, när huden sugs in i kopparna.. och det blir vakuum i glasbehållarna. Det såg så himla äckligt ut att se helt miffo ut med stora rödblåa blåmärken. Om du vill veta mer, kan du läsa mer om det här.

Jag kan verkligen säga att detta ska jag inte testa. Man ser ju bedrövlig ut.
Var bara mest kul att se vad de finns för olika metoder.
Jag tror jag håller mig till en vanlig klassisk massage. Har ett presentkort som jag kan utnyttja.

Det finns faktiskt gränser på vad metoder har för- & nackdelar.
hehe.



Examenscermoni 20 mars

Hej bloggen!

Idag är det måndag och början på en alldeles ny vecka. Gu va gött det var imorse att få sovmorgon. Det kändes fint efter en knashelg som var. HEHE.. vattenfel, massa krångel bara. Gött med en ny arbetsvecka.. men nya arbetsuppgifter. Är tillbaka på skolan med killen igen. :) Jag märkte från förra veckan att det blev ganska så tufft att vara på förskolan och arbeta.. det har jag känt både här och där. MEN.. så är det att arbeta med barn. Jag tar den smällen :)

I helgen var de krångel med vattnet som sagt.. men annars tog jag ett break från vattenkokning & gick på examenshögtid - en cermoni på Universitet i lördags. Syftet med cermonin var en slutexamena stund där vi studenter fick komma fram på scen & ta emot kunskapsäpplet :) Gissa om jag var nervös?.. jo lite allt var jag. Ganska mycket folk i lokalen. Som tur var fick många studenter gå upp på scenen samtidigt, annars .. uh.. hade de varit plågsamt.


Scenen & bordet med alla glasäpplena.


Lite underhållning för tillställningen.. Trevligt trevligt!
Solotjejen var fantastisk :) Nästan som jag satt där och funderade på att ha en sådan duktig tjej på ens egna bröllop. HAHAHA.. =)


Detta möttes vi av efter cermoni.. lite tilltugg & cider.
Det var MUUMS!

______________________________________________________________________________________


Sist med inte minst.. så kommer det självklart en bild på kunskapsäpplet :)



Wooho.. nu känns det som att det är klart. Jag är lärare på riktigt!! .. häftig och mäktig känsla.
Ett av det många mål i mitt liv är uppfyllda.. =)

I´m living my dream.


Läckage i Karlstad/Hammarö kommun.

Härlig start på dagen ... eller inte. Väckarklockan & radion gick igång imorse där de berättade att hela karlstad & hammarö kommun är utan vatten. WTF? ... vad är det som händer liksom? ..
Först trodde de att vi karlstadbor skulle få vatten redan nu på förmiddagen, men att nu sa de nyss på radion att de kan dröja mycket längre än så. Blir de olyckligt, kan det ta upp till en vecka att få tillbaka vattnet.
Läs mer här


Alltså.. det är ju helt sjukt.
Kan sådant här verkligen hända?
Det var ju inget man direkt trodde, eftersom vatten är en självklarhet.
Sjukt.


Och idag ska jag också på examenshögtid för att ta emot kunskapsäpplet.
HEHEHE.. herregud.. vilken dag.

Nu ska jag fixa lite frukost.. & kanske iväg sen för att fixa lite vatten kanske. hehehe.
Ha en bra dag. kram

_________________________________________________________________
Uppdatering av inlägget.

Förändring: Vattnet är tillbaka. SKÖNT!
Läget: Okej. Kunde ha varit bättre.
Vad händer nu: Ja du.. gillar läget, koka en hel del vatten.

Dags för åter sömn.. skönt. <3



roligt mitt i veckan.

Hej bloggen!
Nu sitter jag här och bara slappar ochg stirrar in i skärmen för att slappa så mycket som möjligt. Oj vilken dag.. heldag på en förskola med barngrupp i åldrarna 3-6 år. Vilket gäng barn man jobbar med. Göörgoa barn!! <3 Där jobbar jag gärna mer.. ska vara där nu i 3 dagar=) .. Mysigt värre.

Men iofs att man jobbar 8 h där.. så blir man också väldigt trött.
Skulle ha jobbat idag i kyrkan.. men jag pallade de inte. Inte frisk att jobba 11 timmar på en dag.
Så jag blev hemma istället. =)

i alla fall.. ibland när man vilar ... efter jobbet.. kan jag samtidigt bli väldigt rastlös.
Så idag gick jag in på svtplay.se/.. och tittade mig runt.
Där fann jag barnprogrammet "Fåret shaun". åååh, jag bara älskar den serien. <3

Det blir så mycket bättre när man är trött, att få skratta lite.
Titta och avgör själva!




Även denna är underbar med flocken i fåret Shaun : )

Ha en underbar onsdag!!

Friday in my mind.

Uj uj uj.. va skönt att känna nu att det äntligen är helg.
Jag ska villigt erkänna att jag tjatar ganska (läs:mycket) om att jag vill ha helg. MEN.. så är det när man jobbar. =) Speciellt idag då jag fick göra en 8 timmars dag..
fy att jag ej är van de.
Tur att jag kan välja hur jag vill jobba..
nöjd med det!

Idag den 12 mars så sitter jag här framför datorn och vilar upp mig för helgens spännande äventyr.
Imorgon åker jag iväg & kommer hem på söndag.
Ska bli skoj att få komma bort ett tag & göra nått annat!! :)
uppskattas!

Nu strax ska jag komma igång med lite spaa kväll med min kära mor. :)
De ska bli gott med lite fotbad , ansiktsmask & kroppsvård :)
Myyyss! De är det verkligen värt efter en heldag på 2 arbetsplatser.
<3

Åhh.. jag kan inte mer än njuta nu.
:)



Wednesday

helloo..

Halva veckan har flugit fram och det får gärna fortsätta att gå fort så att jag får helg. Nu för denna vecka har jag längtat så mycket för att få ha helg. Den helgen som va var otroligt skoj.. men gick alldeles för fort.. så därför vill ja ha helg igen.. :)
Det skönaste är ändå att jag har inte planerat något för denna helg. Jag tar det lite som det kommer... ändå bäst, för att få maximal vila. = )

Just nu vilar jag upp mig. skööönt.
På förmiddagen gjorde jag mina 4 h i den klass som jag är just nu.. :) Allting går framåt & vilket är bra!! Tycker det är jättekul att jobba med dem barnen i den klassen :)
Så i eftermiddag får ja vila lite nu.. ska väl ta något & käka också.

Sedan vid 16 snåret ska jag iväg och börja jobba på mitt gamla jobb i kyrkan med barngruppen där.
Min chef opererar sig idag.. så jag ska vara istället för henne i 8 veckor.
Ska bli skoj att komma tillbaka!
Så ikväll blir de seent.. kommer nog inte hem förrän efter 19 typ.
Idag är jag nog död. Men det får man vara ibland!!
men.. wish me luck.
det kommer nog bra. Jag kan ju grejerna där.. haha :) Så de är nog inga problem!

Vad händer för dig i eftermiddag?

En helg att minnas!!

Heej bloggen & alla mina läsare!!

Jag vill först börja med att tacka alla som har hyllat mig och min 25 års dag :) Det är nämligen denna helg som har firats med många glas i luften & en hel del tårtkalas med paket. Jag är övermäktad!! Vilken underbar helg det har varit. Det enda jag kan uttrycka mig på det är: Magiskt underbart!

Till en början vill jag medge till er läsare att jag har alltid varit skeptiskt till att bli äldre & känna att åldern, närmare 30, har känts skrämmande. Men efter denna helg kan man konstatera att det är ju faktiskt ett bra tag till innan man kan börja ta fram pensionärsrullstolen. HAHAHA!
Det vet vi alla att man blir äldre år för år, men helt klart att det känns... uhh.. men jag är glad att ja fortfarande är ung i sinnet :)

Nu ska jag sluta tjata om ålder.. typiskt svenskt har ja hört.. hahaha.

Sammanfattning av helgen är bara: Wunderful!
Fredag - Stress till en början med Klippning & färgning & göra iordning sig. Fest med vänner.. med en förkväll hos sandra med snittar, chips & dipp samt MYCKET trevligt sällskap. :) Sedan bowling i 1 timme med lite fördrink där. :) Sedan ut och svänga runt på dansgolvet på Glada ankan:) Såå bra kväll! tack åter igen!<3
Lördag - vakna med lite bakfylla... dags för att göra iordning sig. Brorsan kom hem vid runt 12 =) Iväg på eftermiddagen på middag ute med familjen.. åter det himla lyckat!!! Tack min kära familj, ni är världens bästa!!! <3
Söndag - lugn och stilla med väckning på morgonen av lite presenter... Myyysigt!! Slappat hela dagen.. och brorsan åkte hem :/ Saknar han reedan!,.. men snart kommer jag till gbg.. dååå blire skoj!

SKITBRA helg.
Kunde inte bli bättre.
Tack.
<3

Ps. Nu kan jag äntligen fota allt jag gör i min vardag.. hahaha.. eller det som är mest roligast att ta fota.. hahhaha! ds.

Min nya kamera!

Dagen F

Friday in my miiind!!
Snart är det fredag.

Längtan är enorm.
Ge mig fredag.
Nuu.

;)

snart så,..,

Kanske jag OCKSÅ kan bli frisk.
F*ck är de ända ordet som finns.
Suger att vara sjuk.
Men det kan tyvärr inte hindra mig från att jobba.
Uhh, jobbigt ibland, men jag kämpar på!!

jag säger de:
Please, please, vill hinna bli frisk tills fredag.
Det händer massa saker då.
Först ska jag klippa mig, så jag ser ut som en människa.
Sedan tänkte ja också hinna med att fira mig själv=)
Jag fyller 25 på söndag.
Fan va sjukt det har gått!!!!
Jag tyckte man nyss va 20 bast. I alla fall.. fest på fredag med de närmaste :) Lite vin, cider (kanske shorts).. med massa tjöt, speel (maybe) & bowling och dansgolvsrockning :) Jag tror de kommer bli skitbra!!! <3

Lördag kommer min bror hem.. :)
Då blir de mer firande med middag med hela familjen ute på Alfis=)
Suuupermysigt!! <3
Alla samlade.. =) De är de enda jag vill.
Spelar ingen roll med presenter för min del.
Glad att jag får träffa alla nära & kära <3<3
Ni är bäst!!

dags för en ny tv-serie idag..
måste ju ses...
"dating in the dark"


Källa: Kanal 5s hemsida.


Kanske man själv skulle prova?.. hahaha.
Inte i ett program kanske, men själv.. i sitt rum.. bjuda in nån i mörker.. hahahahha!
Jag ska i alla fall se detta program ikväll..se om de är nått.. hahahha
verkar såå komiskt.

Dags att bänka sig .,. snart börjar de.

Woooho, längtar tills fredag..
jag vill bara att veckan ska gå fort nu.

hihi.

RSS 2.0