kallt igen.

Men åh.. nu kommer kylan igen.
usch va jag klagar, men tycker inte ni också att det räcker nu?
Nu vill jag att våren ska komma. Visst, slasket kommer, men men.. det går ju att undvika. =)

Igår var en händelserik dag.
Klockan var inställd på 06.00 och jag stack upp ur sängen som en stel vandrande pinne. Upp i sängen och iväg för att komma iväg på våra lilla tripp. Första stoppet blev i Skara där det skulle kollas på en bil. Där stannade vi i ca 20 min och tittade på bilen.
Sedan åkte vi igen och nästa stopp fick bli alingsås :) Dääär var bilen för oss. Vacker, fin blå färg och bra storlek och massa roliga finesser, jämfört med den andra vi såg i Skara. Den bilen var påerfekt., så vi bestämde oss för den.. den skulle bli våran nya andra bil=) Efter en timmes besök i alingsås bilhall, var det dags att besöka lilla butiken "Balders hage" också.. innan vi drog vidare till göteborg och brorsan.
Jag inhandla lite grejer på baldershage, men det får ni se när jag har plåtat grejerna, nu orkar jag inte.
HEHE.

åter tillbaka.
Nu var vi klara i alingsås och det var dags att åka vidare. Nu var nästa mål mot göteborg och nordstan. Det är alltid lika skoj att åka i göteborgs storstad med massor vägar, korsningar, OCH FILER. jävlar, va böckigt de va!! men men.. det gick till slut. Väl framme gick jag och mina päronen in i nordstan till vissa speciella affärer och inhandla de vi skulle ha. Sedan snabbt iväg till brorsan och hans tjej. DÄR var de skitfint i lägenheten!!! synd att jag inte har bilder på de.. men hur snyggt som helst!! =)
Efter fikat och träffen med dem, var det dags hem igen. Bilfärd på 3 timmar.

Men en händelserik dag. :)
Mera sådant tack.

Ikväll ska jag ut i svängarna igen. Träffa kompisarna & ha skoj!
Synd att min vän C inte kunde bli med idag.
Men vi tar igen de lite längre fram!!
PUss!


Ha en bra dag.. för de ska jag ha.
Tjaao.

Got daaamn!

Jag är verkligen kass nu på att uppdatera... men jag har haft fullt upp den senaste tiden..

Jobbandet har kommit igång och jag är hur nöjd som helst. Får jobba nästan varje dag!,, men det är såå kul också! :)
Sedan har de vart lite festande o så.. här bjuder jag på en bild från i helgen ...


GOT DAAAMN!

hahahahaha.. jag ser inte direkt festsugen ut om jag säger så,... utan mest popcorn sugen.. hahahhaha :D (syns i min hand) Det är jag & wall på bild. Men jag vill lova att vi kom igång sen... otrolig skoj fest med 20 pers.. :)


Annars är väl vardagen som vanligt och att den har kommit igång, vilket jag gillar. Det är klart det är skoj med storhelger och så.. men i längden blir de lite drygt.

Åh, jag vill bara att det ska vara helg nu. Händer massor av spännande saker.. men inget jag talar om här.. kanske efter när det har hänt :) men skoj ska de bli, hoppas ja :)

Nä dags för lite tv-tittande.
ha de bra så höres vi snart igen.
tjhao.


gammalt är bra.

hehe.. verkligen.. nu har jag suttit en stund och tittat runt på internet och funnit många roliga klipp och program man såg på när man va yngre.. :P


Gäster med Gester - underhållning program från 1990-talet.. så kul.. speciellt detta klipp med Robert Gustafsson :)


Oj oj oj, vilket lysande program - 24 karat :)


Var ju tvungen att ta med detta - Skrotnisse, så bra! =)


Vilket roligt barnprogram serie - Farbrorn som inte ville va stor :)


Sist men inte minst, mitt favoritprogram.. och en kompis håller nog med mig!
IKA I RUTAN!!!
Jag och min kära vän C såg alltid på de som små :) Så bra..
Vi kunde sitta i timmar och titta på samma avsnitt!!
Skelettet åke.
När Ika skulle ha kalas!
När Ika var dektetiv
och mycket mer!!!!


Ni som aldrig har sett detta.. SKÄMS PÅ ER!
=)

postivt i negativt.

Japp, kan man ju kalla de ifall man föredrar att vara sjuk såhär i början av året.. Gaah. De kom inatt att jag bara hosta, tät i hela skallen och halsen :S Fyy.. sov ju ingenting, så ikväll blir det en tidig för min del... just nu sitter jag här och ska fixa något varmt att dricka åt min hals.
usch..
Och så ska jag helst börja jobba också.. blä.. fy fan vilken dålig start...

Gick ut en stund förut för att få frisk luft, och de hjälpte lite mot huvudvärken.. men fortfarande seg och halsen kass.. :S blä.. men men.. det går över inom sinom tid. :P

Nu ska jag gå och kurera mig och sedan blir de lite Simsspelande med den nya expansionen "world adventures" :) Såååå skoj, beroende framkallade!!! De är bra att de finns bra spel som man kan underhålla sig med när man är sjukis! :) Ett positivt tecken.

Yaaaj!


muddar klara.

Idag, första dagen på det nya året blev jag klar med mitt projekt som jag har sysslat med under december månad, mina armmuddar. =) Åhh de blev så bra tyckte jag och supersköna är dem :) Inte dyrt att tillverka egna heller. Jag köpte garnet för 10 spänn + virknålar för 10 kr/paret .. och man behövde 2 par, så totala priset blev 30 spänn :)

I fortsättningen kanske man skulle försöka skapa så mycket som man kan själv.. billigt och bra men också det bästa för miljön :) Såg en dokumentär i eftermiddags om Svalbard och att isen där borta har försvunnit 5 km lång sträcka och att isbjörnarna börjar att dö ut. Shit.. det är sjukt va vi andra som inte befinner oss där... förstör för andra. usch. Sjukt när sanningen visar den mörka sidan. Dags att göra något för miljön. De var som slutcitatet för dokumentären sa:

"Ingen kan göra allt men alla kan göra något!"

Det tankesättet tror jag ska bära med mig nu till denna nya år och resterande år framöver.
Hur tänker du kring miljön?

Ha en god fortsättning nu!!!

Mina handleds/arm-muddar.





A new year 2010!


Remeber the past
- en replik som återkommer i en hel del filmer.
Om jag nu tittar tillbaka på året som har varit, har de hänt en hel del. Både bra och mindre bra saker. Men istället ska man nu se framåt .. ett nytt år med nya spännande händelser =) Det är alltid lika spännande att invänta och se vad året som kommer har att erbjuda. I år hoppas jag på mer tur och få komma ut och jobba som bara den!! =)

Jag vill här med nu tacka alla personer igår som förgyllde kvällen igår. TACK, jag hade såå skoj!! =)
Maten blev lyckad och vi alla samlades under lugna former med spel=) Mycket nice.. =) Det är nog de bästa nyåret jag har haft på länge, utan massa skandaler :) De va skönt!
Nu när det blev så lyckad kväll så måste de kanske innefatta att jag får ett lyckat år också? :)
Jag hoppas som bara den!!!

Idag är jag väldigt slö.. men så börjar oftast första dagen på året. Idag blir de bara ligga i soffan och mosa hela dagen i princip :) Tittade och såg att de är många bra filmer ikväll på tv.. nästan som jag inte vet vad jag ska välja att titta på=) De blir nog sappa hela tiden.


nä får återgå till städningen igen.
Imorgon kommer bror min och hans tjej som ska sova över här för att fortsätta uppåt i Sverige :)
Nice, de längtar jag till!

Ha en superbra första dagen på det nya året!
TJO!


RSS 2.0