Nu mår jag som bäst!

Idag fick jag reda på världens roligaste besked. Fy fan vad jag skrattade.
Jag kan säga av min djupaste själv och inre att nu mår jag som bäst.
Jag har bara ett ord som beskriver hur en viss person är:
patetisk.

Det beslut som jag har gjort och gjorde för ett tag sedan var det bästa jag har gjort i hela mitt liv.
Jag har absolut inte gjort något fel utan bara gjort det ännu bättre för mig och mitt liv! =)
FAN VA GOTT JAG MÅR!

usch, ville bara skryta lite. Jag mååår så bra!
Tack för detta besked.

hahaha, några förstår vad jag menar när jag skriver detta.
Jag kommer absolut inte gå ingående på detta.
herregud, finns inget att säga om det.
You lose, i win!! =)

fyfan va bra!.

jag är superglad :)

tjao.

Lätt det roligaste idag...

& verkligen ett tag framåt=)
Jag skratta så jag dog just nu.. fy fan va skoj! Kolla o njuuut!



Visst var det skoj? Inte?.. då har du i sådana fall dålig humor.
tjao.

ännu en söndag.

Tiden går så himlans fort. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Det har redan gått över 1 ½ vecka sedan jag skrev sist. "OhMyGood" som amerikanarna brukar säga. jaa kanske dags att uppdatera.

Vad har hänt egentligen?. Jo en hel del kanske, men frågan är om jag orkar ta upp allt? jag tar det som är roligast, eller inte kul. Jag har lite svårt att bestämma mig.

Jag har i alla fall i fredags fått besök av min kära vän Mary som kom hit på en filmkväll hem till mig. Tror ni att vi kunde se på så mycket film?, blev mest prat om allt och inget i princip.. och munnarna gick på oss i ett. HAHA! =) Meeen så skoj också! Det var första gången mary var här. =) Roligt tycker jag! Annars i helgen fick jag en snabbvisit med sandra o linda .. :) Mycket trevligt med lite fönstershopping och snack=) sedan de dåliga då... neej usch.. det vill jag inte tråka ut er här. Tar det säkert en annan gång =)

Nu måste jag bara få lägga upp bilder som jag blir både gråtfärdig men också få sig ett gott skratt såhär sent på söndagskvällen.

Den första bilden bliiiir:

Detta är en påse snacks från Allvärldens mat på kronoparken =) jag va där förrförra veckan för att besöka den omtalade butiken med mycket mat från hela världen. Jag var inte inne där så länge, och jag kände väl lite att jag var tvungen att köpa med mig något gott. Det fick bli denna påse. Men det som är kul och som fick mig ett gott skratt mitt i veckan och som jag också vill bjuda på är texten på bilden.
Det står: Mexicanos nuttigare snacks.

VADDÅ NUTTIGARE??? hahahaha... Min dåliga humor. Ska man ha affär så stava rätt åtminstone =)
Jag tänkte de när jag gick mot kassan: JAG vill ha dessa nuuutiigare snacks.. som jag också fick! HAHAHHAHAH!Jag kände mig som en turk i uttalande!!! hahahaha :D det var skoj.


Nästa bild i ordningen blev en bild.. som jag i verkligen började faktiskt lite bli berörd av. Och tro mig, ni kommer tycka jag är knäpp. Jag fick denna av min kära bror när han va på besök.

Andra bilden är:


COCA COLA VANILLA!!!!!!!!! Nu vill jag säga det igen: OMG!!!! DEN ÄR TILLBAKA!!!! Jag bleeev så berörd att jag fick den av min kära bror. Det är den bästa coca cola smaken i hela världen... och tror ni att jag var besviken när de tog bort den????
JOOOOOOO TACK!.. meeeeen NU ÄR DEN TILLBAKA!!! *hoooooppa av glädje*
Tyvärr har jag inte sett här i kd.
Dags att flytta till gbg kanske för denna?
Gaaaahh .. hoppas att den är snart här. Jag drack den lååångsamt och fiiint när jag fick den..njöt av varenda sekund. :) otroligt väärd. Tårögd som fan va ja.. känslomässig stund, men otroligt skönt.

Nu tycker ni att jag säkert är störd för att bli berörd av en cola.. men det blev jag.. så jävla god! =)
blir nästan nu tårögd för en sådan god dricka. MUUUMS! Vill snart dricka den igen! :)

nää.,. dags att skärpa sig kanske. Det är ju söndag och det menas: Tv heeela kvällen.
Dags att återvända :)

Ha en bra söndag & veckan som kommer.

tjooopp!

förkylningstider.

Oh ja, klart det är förkylningstider och dags åter igen för en förkylning - i mitt fall. Jag har nu varit sjuk i sisådär 4 dagar och det är idag som jag kan typ prata. Faaasen. Jobbigt att hela tiden att nästan ska rinna, att det hugger i bröstet och att halsen värker emellanåt bara för att retas lite med en. Speciellt ska halsen reta när man ska sova, såå typsikt! Men så är det för alla. I´m not alone :)

Tack alla godingar som skickar sms/mail och har önskat krya på mig!!!! Jag har försökt med olika slags kurer, tack för alla tips! Ni är världsbäst!!
Jag har varit lite seg att skriva här inne, men det beror mycket på att jag har fullt upp med mycket annat, så som examensarbetet och arbetsförmedlingen krångel - SOM ALLTiD! Så jag har fixat och donat så mycket man har orkat mellan varven av jobbigheten with the förkylning.
I helgen är det den årliga oxhäljan. Jag får se ifall jag orkar åka iväg på den, annars blir jag hemma med pluggböckerna. Jag är också glad för att brorsan kommer hem imöra. Han har jag inte sett på länge. Det ska bli skoj att vi ses igen.. : )
nä dags att spela spel.. eller krya ned i sängen igen..
ha det så bra så uppdatera jag om mitt kära liv, snart igen.
va så säkra.
Tjaaaaa! *host*

RSS 2.0